Halo Infinite Geliştiricisi Bir Kez Daha Xbox One Sürümünün İptal Edilmediğini Açıkladı

Halo Infinite Geliştiricisi Bir Kez Daha Xbox One Sürümünün İptal Edilmediğini Açıkladı

Görünüşe göre 343 Industries her hafta aynı açıklamayı yapmak zorunda kalacak. 

Bu haftanın başlarında, birisi Halo Infinite UI tasarımcısı Chad Mirshak'ın LinkedIn sayfasının artık Xbox One için oyunu listelemediğini, sadece PC ve Xbox Series X / S'nin listelendiğini fark etti ve ortaya önemli bir söylenti çıkmasına sebep oldu.

LinkedIn gönderileri genellikle bunun için iyi bir kaynak değildir, çünkü paylaşımlar güncelliklerini yitirmiş olabilirler. Ancak buradaki komik detay, Mirshak'ın Hakkında sayfasında aslında oyunun diğer platformların yanı sıra Xbox One içinde geliştirildiğine dair bir bilginin yer alması oldu.

Yine de bu detaylar, Halo Infinite'in Xbox One için iptal edildiğine dair eski söylentilerin gün yüzüne çıktı. Yapımcı şirket 343, bu söylentileri defalarca yalanladı ancak her geçen hafta yeni söylentiler ortaya çıkmaya devam ediyor.

343'ün Halo topluluk yöneticisi olan John Junyszek, soruyu sağlam bir cevap vererek, “Hayır, oyun ertelenmeyecek ve Xbox One için geliştiriliyor” açıklamasını yaptı.

Açıkçası, Microsoft önümüzdeki günlerde çok ani bir kararla Xbox One sürümünün iptal edildiğini onaylayan bir açıklama yapabilir, ancak bu muhtemelen bu günlerde gerçekleşmeyecek. Halo Infinite'in önümüzdeki yılın sonlarına doğru piyasaya sürülmesi bekleniyor, bu nedenle resmi açıklamaların 2021'de yapılmasını bekliyoruz.