Halo Infinite İçin Spoiler Hiç Beklenmedik Bir Kaynaktan Geldi

Halo Infinite İçin Spoiler Hiç Beklenmedik Bir Kaynaktan Geldi

Bildiğiniz üzere Microsoft, 23 Temmuz 2020 tarihinde ilk parti Xbox Series X oyunlarını açıklamak için bir etkinlik düzenleyecek. Bu etkinlikte uzun zamandır beklenen Halo Infinite'in de açıklanması bekleniyor. Ancak, Halo hayranları resmi açıklama öncesinde önemli Halo Infinite ayrıntılarını ortaya çıkarmış olabilir. Ancak ortaya çıkan bu bilgiler veri madenciliği veya sızıntılardan toplanmadı. Ayrıntılar oyuncaklardan geldi.

Mega Bloks kısa süre önce Master Chief ve UNSC marines gibi karakterleri görmeyi beklediğimiz beklediğimiz Mega Construx Halo Infinite serisini ortaya çıkardı. Bununla birlikte, Reddit'teki hayranlar, oyuncak serisinin Halo Infinite hikayesine yönelik detayları da ortaya çıkardığını belirtti.

Mega Bloks seti her ne kadar zararsız görünse de, aslında Halo Defense Point Showdown Mega Bloks setinden çıkartılabilecek birçok ilginç detay var.

Başlangıç olarak, Brute'un (sağdan ikinci) adı Hyperius'dur ve Halo Infinite teaser'nda duyulan ses olduğu düşünülmektedir.

Ancak Hyperius hakkında daha ilginç olan, görünüşte Halo 5: Guardians'ın kahramanı Spartan Locke'un sağ omzuna bağlı olan kask. Bu detay, oyundaki olaylar sonucunda Locke'un öldüğüne dair bir bilgi olabilir.

Tüm bu setler Hyperius'un adı ve Skiff'un tanıtımı gibi bazı katı Halo Infinite ayrıntılarını sızdırmış gibi görünse de, aslında tüm bu detaylar birer yalnıca spekülasyon.

Microsoft, Halo Infinite oyununu Temmuz ayının sonlarına doğru tanıttığında, tüm bu detayların bağlantılı olmasını umuyoruz.