Halo: Master Chief Collection Bu Yılın E3 Konferansı’nda Sonunda PC’ye Geliyor Olabilir

Halo: Master Chief Collection Bu Yılın E3 Konferansı’nda Sonunda PC’ye Geliyor Olabilir

Çoğunlukla, The Master Chief Collection, her şeye grafiksel bir güncelleme verdi, bu yüzden Xbox One’ın daha güçlü donanımıyla biraz daha güzel görünüyordu. Serinin belki de favorisi olarak kabul edilen Halo 2, hem ses hem de görsellerin yüksek çözünürlüklü yeniden tasarımı, hem de kısa kesimlerinin güncellenmesi ve genişletilmesi şeklinde biraz daha fazla sevildi.

Halo 2’nin yanı sıra 6 tamamen yenilenmiş harita alabilen çok oyunculu haritalar da yayınlandı.

Her neyse, o zamanlar çok önemliydi, ama sadece Xbox sahiplerine açıktı. Microsoft artık nihayet Windows PC’de sağılacak bir pazarın olduğunu görüyor, The Master Chief Collection’ı size en yakın kişisel bir bilgisayara getiriyorlar.

 

Windows Central’dan Brad Sams’e göre, Microsoft’un kaynakları, bu yılın E3’ünde Master Chief Collection’ın resmi olarak onaylanacağını veya PC’ye verileceğini söylüyor.

 

The Master Chief Collection’ı nereden alabileceğinize gelince, bu %100 net değil. Microsoft’un mağazasında kesinlikle satışa sunulacak, ancak Steam’de veya diğer daha az saygın çevrimiçi dijital perakendecilerde bulunup bulunmayacağından emin değiliz.

 

Brad’in videosunda ayrıca, Xbox One S’ın (Xbox One S Tümü Dijital Sürüm olarak adlandırılan) disksiz bir sürümünün yanı sıra Xbox One’ın özel bir Fortnite baskısının gelecek sürümleri de yer alıyor.