Halo: Reach PC Beta Gelecek Hafta Başlıyor

Halo: Reach PC Beta Gelecek Hafta Başlıyor

Halo: Reach PC Beta

Halo: Reach PC Beta

Halo geliştirici 343 Industries, PC’de Halo: Reach için ilk beta testinin önümüzdeki hafta başlayacağını onayladı. Ancak, planlar değişebileceğinden kilitlenmiş değil. Yine de, gelecek hafta stüdyo PC‘deki ilk beta testini yayınlamayı düşünüyor.

Beta testi veya “flight” ilk önce Halo Insider üyelerinin “küçük bir alt bölümü” için yayınlanacaktır. İsterseniz burada ücretsiz Halo Insider programına kaydolabilirsiniz.

343 blog gönderisinde, “Daha mütevazı bir şekilde başlıyoruz çünkü dağıtım hattımızın sorunsuz çalışmasını, iletişimlerimizin açık olmasını ve katılımcıların yapı hakkında geri bildirimlerini doğru şekilde sunabilmelerini sağlamak istiyoruz. Test, doğrulama ve uygun onaylar gerektiren pek çok parça olduğundan, Halo Insiders’larımıza kaliteli bir flight göndereceğimizden emin olmak için zaman ayırmamız gerekiyor.” dedi.

Geliştirme ekibi beta için PC’de bir Halo: Reach versiyonunu sonlandırmaya yakın ancak yine de “test sürecinden geçiyor”.

343, “Hala önümüzdeki hafta yayınlamayı hedefliyoruz ve ayrıntıları halkla paylaşacağız, bu nedenle flight için seçilmemiş olsanız bile, neler olduğunu anlayacaksınız. Daha fazla ayrıntı için bizi izlemeye devam edin!” diyor.

Reach, Microsoft’un PC’de The Master Chief Collection’ı başlatma planlarının bir parçası olarak PC’ye geliyor. Sürümlerin geri kalanı, Halo 2, Halo 3, Halo 3: ODST ve Halo 4‘ü kapsayan kronolojik sırayla takip edecek. 5 dolarlık ODST hariç, her oyun 10 dolar karşılığında satılacaktır. Her oyun için beta sürümleri ücretsizdir.

Reach ayrıca Xbox One’a geliyor ve bir beta testle konsollarda piyasaya sürülecek, ancak çıkış tarihi henüz açıklanmadı.