Halo: Reach PC Beta Haziran’da Başlıyor

Halo: Reach PC Beta Haziran’da Başlıyor

Halo: Reach PC Beta

Halo: Reach PC Beta

Halo: The Master Chief Collection PC beta’sının nisan ayında başlaması gerekiyordu, ama bu gerçekleşmedi. Şimdi, geliştirici 343 Industries, beta sürümünün Haziran ayında, başlangıç olarak Halo: Reach ile başlayacağını söyledi.

Microsoft’un Halo Insider programına katılanlar ilk önce oynayacaklar. Haziran tarihi, topluluk direktörü Brian Jarrard ve diğer ekip üyelerinin Reach‘in görevlerinden biri için canlı oynanışın gösterildiği bir canlı yayın etkinliğinde doğrulandı.

Jarrard ayrıca 343’ün Halo: The Master Chief Collection’ı E3 2019’a getirdiğini ve katılımcıların Halo: Reach, Tip of the Spear’daki bir görevi kontrol edebileceğini açıkladı. Reach veya “flight” için ilk beta testi, E3’ten önce veya sonra gelecek.

Jarrard, oyunu genel halka karşı E3’e getirme senaryosundan memnun olmadığını söyledi. Insider beta süreci başlamadan önce Halo: The Master Chief Collection’ı E3’e getirmek “ideal değil” dedi. “Bu senaryoyu sevmiyoruz.”

Halo: Reach’in PC‘de nasıl oynanacağı hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen hayranlar canlı yayın videosuna buradan ulaşabilirler. Videoda, geliştiriciler Halo: Reach (ve Halo: The Master Chief Collection içindeki diğer oyunlar)’in yerel bir PC oyunu gibi hissettirdiğinden emin olmak için çok çalıştıkları hakkında konuşuyorlar. Ayrıca buton haritalama, FOV kaydırıcı, daha yüksek çözünürlükler ve yeni ilerleme sistemi gibi PC’ye özgü özellikleri de tartışıyorlar.

Bu videoya ek olarak, 343, bu konuları daha derinlemesine ele alan yaklaşık 7.000 kelimelik devasa bir blog gönderisi yayınladı. Onu da buradan kontrol edebilirsiniz.

Halo: Reach ayrıca Xbox One‘a da gelecek, ancak 343 henüz ne zaman çıkacağını söylemedi.

Beta testlerine girme şansı için ücretsiz Halo Insider programına buradan kaydolabilirsiniz.