Halo: Show Free’nin İlk Bölümü 7 Nisan'a Kadar Youtube'da Ücretsiz

Halo: Show Free’nin İlk Bölümü 7 Nisan'a Kadar Youtube'da Ücretsiz

24 Mart'ta yayınlanan Halo dizisi, 26. yüzyılda insanlık ile Covenant olarak bildiğimiz uzaylılar arasında savaşı konu alıyor. Xbox ilk kez 2001 yılında Halo video oyununu ounseverler ile buluşturdu. 

Kyle Killen ve Steven Kane tarafından televizyona uyarlanan dizide Spartan Master Chief John-117, oyun serisinin ana karakterlerinden Pablo olarak karşımıza çıkıyor. Ph.D. Halsey'i Natascha McElhone canlandırıyor ve Cortana'yı Jen Taylor seslendiriyor. Bokeem Woodbine (Soren-066), Shabana Azmi (Amiral Margaret Parangosky), Natasha Culzac (Riz-028), Olive Grey (Miranda Keyes), Yerin Ha (Kwan Ha Boo), Bentley Kalu (Vannak-134), Kate Kennedy ( Kai-125), Charlie Murphy (Makee) ve Danny Sapani (Kaptan Jacob Keyes) ve Steven Spielberg dizinin yapımcılarından biri.

Halo dizisinin yapımcıları geçtiğimiz günlerde dizinin ilk bölümünü Youtube'da ücretsiz olarak yayınladı. Diziyi izlemek isteyen oyunseverler paramount plus hesabı ile yoğunluk yaşamadan izleyebilirler. İngiltere gibi bazı bölgelerde kilitli olan yani paramount plus hesabına erişimi olmayan kullanıcılar dizinin ilk bölümünü izlemek için biraz beklemek zorunda kalacaklar.