Halo’nun Battle Royale Modu Planları Yok

Halo’nun Battle Royale Modu Planları Yok

Halo: Battle Royale

Halo: Battle Royale

Halo geliştirici 343 Industries’in Halo 5 veya Halo Infinite’de bir battle royale modunu tanıtmak için bir planı yok gibi görünüyor. Halo seri yöneticisi Frank O’Connor, Twitter’da, stüdyoda şu anda bir savaş royale modu üzerinde çalışmadığını söyledi. O’Connor, Halo 5‘in Forge araçlarının bir battle royale tarzı modunu yapmaya yetecek kadar sağlam olduğunu, ancak PUBG veya Fortnite‘de olduğu gibi 100 oyuncu bulundurmanın mümkün olmayacağını belirtti.

O’Conner, “Şu anda bir Battle Royale modu üzerinde çalışmıyoruz. Eğer gerçekten istiyorsanız, temel olarak Elimination ile Customs’ta bir versiyon yapın. Açıkçası, boyut açısından tehlikeye girecek, ama şimdi benzer bir şey yapabilirsiniz.” dedi.

Gerçekten de, Halo 5 özel harita/mod veritabanının hızlı bir şekilde aranması, bir dizi farklı battle royale modu varyantı döndürür.

Bir başka tweetde O’Conner, Battle Royale’e bir mod olarak “sıfır itiraz” ettiğini söyledi. Bu günlerde “özgül ve odaklanmış” olmasına rağmen Battle Royale’in PUBG ve Fortnite’dan çok daha önce olduğunu belirtti.

Battlefield V ve Call of Duty: Black Ops 4 de dahil olmak üzere bazı büyük oyunlar battle royale partisine atlıyor. Grand Theft Auto Online da, bir çok ay boyunca battle moduna geçti.

Halo Infinite, serinin sonraki oyunu. E3 2018’de oyun için değil, ama onu çalıştıran yeni motor için bir fragman duyuruldu. Oyunun kendisi hala uzun bir süre çıkmayacak. Halo Infinite, Xbox Game Pass aboneleri için ücretsiz olacak.