Harika Yeni Fortnite Skini

Harika Yeni Fortnite Skini

Fortnite Yeni Skin

Fortnite Yeni Skin

Fortnite Sezon 5 daha yeni başladı, ancak popüler battle royale oyunu için yolda yeni bir içerik yığını var. Geliştirici Epic, oyunun 5.0 içerik güncellemesinin 17 Temmuz Salı günü tüm platformlarda (PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch ve iOS) ulaşması için çok yakında yayınlanacağını duyurdu.

Epic, 5.0 içerik güncellemesiyle ilgili pek ayrıntı paylaşmadı. Bu yüzden, Fortnite: Battle Royale‘e getireceği yeni öğeleri ve diğer değişiklikleri görmeye devam edeceksiniz. Bildiğimiz tek şey oyunda dalgalandıkça yeni bir Submachine Gun silahı. Geliştirici, günün erken saatlerinde yayına gireceğini ve tüm oyuncular için canlı olacağını doğruladı.

Bu arada Epic, her ikisi de şu anda satın alınabilen, havalı bir viking temalı skini ve hasat aracını Fortnite: Battle Royale’a ekledi. Magnus kıyafeti, avatarınızı bir viking gibi süsleyen Legendary bir skin ve 2.000 V-Bucks değerinde. Diğeri de bir viking baltasına benzeyen hasat aracı olan Forebearer. 800 V-Bucks değerinde satın alınabilir. İki öğenin ekran görüntülerini inceleyebilirsiniz.

Bu, Fortnite‘ın büyük v5 güncellemesinin yanı sıra geçen hafta başlamış olan Sezon 5‘in ilk içerik güncellemesini işaret ediyor. Bu yama, başka bir araç da dahil olmak üzere, popüler savaş royale oyununa bir dizi yeni unsur getirdi: All Terrain Kart. En önemlisi, v5 güncellemesi, Fortnite‘ın haritasına önemli bir değişiklik yaptı ve Moisty Mire’yi yeni bir çöl biyolojisi ile değiştirdi. Bir viking gemisi ve adanın etrafında yeni yerler tanıttı.

Bu belirtilen değişikliklere ek olarak Epic, Battle Pass’ın Sezon 5’de nasıl çalışacağını kurguladı. Önceden olduğu gibi, geliştirici, oyuncular için sezon boyunca her hafta tamamlayacak yeni bir dizi zorluk ortaya çıkardı. Bununla birlikte, bu kez, zorluklar iki kategoriye ayrılmıştır: Free ve Battle Pass. Pass’ı henüz satın almamış olanları bile kazanmak için bazı hedefleri tamamlayıp ödüllendirebilir.