Harry Potter: Wizards Unite Mobil Oyunu Çıktı

Harry Potter: Wizards Unite Mobil Oyunu Çıktı

Harry Potter: Wizards Unite sonunda çıktı ve beklenilenden daha kısa bir sürede. Merakla beklenen ücretsiz oyun,  bu yılın başlarında mobil oyunların sık sık yaptığı gibi Avustralya ve Yeni Zelanda pazarlarında yayınlandı. 21 Haziran’da Amerika ve İlgiltere’de piyasaya sürülmesi planlanıyordu ancak Android (Google Play aracılığıyla) ve IOS cihazlarda (App Store) bir gün erken yayına girdi. Artırılmış gerçeklik tabanlı oynanış tarzına sahip olan mobil oyun Pokemon Go’nun yapımcısı Niantic tarafından geliştirildi. Bazı oyuncular gün boyunca ara ara  sorun yaşadıklarını söylüyor. Eğer bağlanamazsanız, denemeye devam edin.

Yukarıda bahsedilen artırılmış gerçeklik oyunu Pokemon GO ile çok sayıda benzerlik gösteren Wizards Unite ücretsiz olarak indirilebiliyor. Mobil oyunda uygulama içi satın alma da mevcut. İksir, Dark Detector (özel eşyaları ortaya çıkarır), Runestone (Wizarding Challengelar için gerekli) ve daha fazlasını almak için kullanabileceğiniz altınları para ödeyerek satın alabilirsiniz. 

Wizards Unite‘in hikayesi, büyücü dünyasından olan insanların, yaratıkların ve eserlerin Muggle dünyasında görünmesiyle büyücülerin gizliliğini riske atan Calamity olarak bilinen bir olay etrafında dönüyor  Dahası Statute of Secrecy Task Force‘un bir üyesi olarak Calamity’nin gizemini çözmek senin görevin. Harry Potter ve diğer tanıdık yüzlerle etkileşime gireceksin. 

Harry Potter: Wizards Unite, içeriği daha fazla olmasına rağmen, Pokemon Go’nun Harry Potter versiyonu gibi. Oyun başlangıçtan itibaren tamamlamak için çeşitli görevler sunuyor. Ayrıca diğer oyuncuları da arkadaş listenize ekleyebilirsiniz (Pokemon Go’ya yayınlanmasından yıllar sonra gelen özellik). RPG stil uzmanlık sistemi, yetenek ağaçlarındaki becerileri açmanızı sağlıyor. 

Eğer oyuna daha yakından bakmak isterseniz. Yukarıdaki resmi tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.