Hasbro, Batman: Arkham Asylum yaratıcılarından G.I. Joe Snake Eyes AAA oyununun ilk ayrıntılarını paylaştı.

Hasbro, Batman: Arkham Asylum yaratıcılarından G.I. Joe Snake Eyes AAA oyununun ilk ayrıntılarını paylaştı.

Hasbro, Baldur’s Gate 3 ile oyun endüstrisinde olağanüstü bir başarı elde etti ve bu nedenle AAA alanında varlığını önemli ölçüde genişletmeyi planlıyor. Son röportajında GamesIndustry’e konuşan Hasbro şirketi Wizards of the Coast’a bağlı dijital ürün geliştirme departmanının başında olan Dan Ayoub, şirketin üzerinde çalıştığı başka büyük bir projeye dair yeni detayları ortaya çıkardı.

Atomic Arcade, Hasbro’nun Kuzey Carolina’da bulunan iç AAA stüdyosu, şu anda Snake Eyes karakteriyle G.I. Joe’u temel alan bir oyun üzerinde çalışıyor. Ayoub’un ifadesine göre, Hasbro oyunun “G.I. Joe franchise için bir başlangıç olmasını umuyor”.

“Yeni şeyler yapmayı ve bunları geleneksel yolların dışında video oyunlarına farklı bir şekilde yansıtmayı umuyoruz.”

İlginçtir ki, Atomic Arcade’i, daha önce Batman: Arkham Asylum üzerinde çalışmış olan eski Rocksteady geliştiricileri yönetiyor. Ayoub’a göre, Snake Eyes’ın oyununda stüdyo, G.I. Joe için Arkham Asylum’un Batman için yaptığı şeyi yapmaya çalışıyor.

“Bu stüdyolar arasında göreceğiniz genel tema, yönetim ve ekiplerdir ki onlar zaten yapmaya çalıştığımız şeye benzer bir şeyi yapmışlardır.”

Oyunun 2009’daki oynanış ve tasarım açısından benzer olup olmayacağı henüz belirsiz olsa da, Snake Eyes’ın baş karakter olduğu oyunun kesinlikle savaş ve gizliliğe odaklanacağı söylenebilir.

Atomic Arcade’in Snake Eyes oyununun resmi tanıtımına ne kadar zamanın alacağı henüz bilinmiyor, ancak stüdyonun yöneticilerinin referansları göz önüne alındığında, birçok kişinin ilgiyle bekleyeceği kesindir.