Hayatta Kalma Oyunu Stranded Deep İndir

Hayatta Kalma Oyunu Stranded Deep İndir

Stranded Deep

Stranded Deep

Stranded Deep, Avustralya stüdyosu Beam Team Games tarafından Microsoft Windows, macOS ve Linux için geliştirilen bir hayatta kalma video oyunudur.

Telltale Games, oyunu Ekim 2018’de PlayStation 4 ve Xbox One’da Telltale Publishing etiketi ile yayınlayacağını açıkladı. Daha sonra Telltale Games, Eylül 2018’de çoğu stüdyosunun kapandığını açıkladığında, Beam Team Games konsol versiyonlarını zamanında başlatmak için “yapabildiği her şeyi” yaptığını belirtti.

Stranded Deep, muhtemelen Marshall Adaları’nın doğusunda, Pasifik Okyanusunda bir yerde mahsur kalmış bir uçak kazasında kurtulanın hikayesini izler.

Stranded Deep, bir uçak kazasında hayatta kalanların, prosedürsel olarak yaratılmış bir dünyadaki yaşamı en çok tehdit edici senaryolarla karşı karşıya kaldığı Pasifik Okyanusunda gerçekleşir. Oyuncular Pasifik adalarını, resifleri ve dipsiz okyanusları detaylı biyomlarla dolu olarak keşfedebilirler. Hayatta kalmak için araçlar aramaları ve geliştirmeleri gerekir.

Oyun dinamik bir hava ve gündüz-gece döngüsü sunar. Ayrıca, oyuncuların bir adaya yerleşebildiği ve okyanusu keşfedebileceği bir barınak ya da sal inşa edebileceği ve ekipman üretmek için kaynakların toplanabileceği ve birleştirilebileceği bir işçilik sistemi oluşturduğu bir bina sistemi de sunulmuştur. Kaynaklar sınırlıdır ve bu nedenle yönetilmeleri gerekir. Oyuncuların taşıyabileceği malzemeler sınırlı olduğundan, eldeki görev için eşyalara öncelik verilmesi gerekir.

Oyuncular sağlık, açlık, susuzluk ve uyku yaşamlarını, karşılaştıkları unsurlara göre yönetmeli ve batık gemi enkazlarını ve adaları ilginç ve nadir donanımlar için arayabilmelidirler. Stranded Deep oyununu aşağıdaki bağlantıyı kullanarak indirebilirsiniz.

Stranded Deep İndir