Haziran 2018 için Xbox One’ın Ücretsiz Oyunları

Haziran 2018 için Xbox One’ın Ücretsiz Oyunları

Xbox One Ücretsiz Oyunlar

Xbox One Ücretsiz Oyunlar

Haziran 2018’de, dünyanın en az bir kısmı için ücretsiz Games With Gold serisi ortaya çıktı. Xbox Wire’ın Almanca versiyonunda bir yazıya göre; Assassin’s Creed Chronicles: Russia, Smite Gold Bundle, Sonic & All-Stars Racing Transformed ve Lego Indiana Jones 2: The New Adventures Haziran ayının farklı noktalarında ücretsiz olacak.

Assassin’s Creed Chronicles: Russia, 2.5D yan kaydırma platformcularının Chronicles üçlemesinin bir parçasıdır; 1-30 Haziran tarihleri arasında Xbox One’da ücretsizdir. Diğer ücretsiz Xbox One oyunu, ücretsiz oyun için 20’den fazla tanrı ve skin gibi öğeler barındıran Smite Gold Bundle; 16 Haziran-15 Temmuz tarihleri arasında Xbox One’da ücretsiz olacak.

Haziran ayı için ücretsiz Xbox 360 Games With Gold oyunları ise; Sega‘nın oldukça büyük bir arcade yarış oyunu Sonic & All-Stars Racing (1-12 Haziran) ve keyifli macera oyunu Lego Indiana Jones 2: The New Adventures (16-30 Haziran). Her iki oyun da geriye dönük uyumluluk ile Xbox One’da oynanabilir.

Mayıs ayının bitiği göz önüne alındığında, Microsoft’un çok yakında global bir Games With Gold duyurusu yapmasını bekleniyor.