Haziran 2019 için PS4’ün Ücretsiz PS Plus Oyunları

Haziran 2019 için PS4’ün Ücretsiz PS Plus Oyunları

Ücretsiz PS4 Oyunları

Ücretsiz PS4 Oyunları

Sony bu yıl E3’e katılmıyor olabilir, ancak şirket yaklaşık 100 milyon PS4 sahibini görmezden gelmiyor. Şirket, yıllık Oyun Günleri satışını resmi olarak ilan etti. 7 Haziran’da başlayıp 17 Haziran’da sona eriyor. Bu pastayı tatlandırabilecek bir diğer şey de bedava oyunlardır ve Sony, Haziran’ın PS Plus aboneleri için ücretsiz oyunlarını açıkladı.

SCEE blog yöneticisi Fred Dutton bunu PlayStation blogunda duyurdu. 4 Haziran’dan başlayarak, PS Plus üyeleri hem Borderlands: The Handsome Collection hem de Sonic Mania’yı ücretsiz indirebilirler. Bu oyunlar 2 Temmuz’a kadar indirilebilecek.

Mayıs ayının ücretsiz PS Plus oyunları Overcooked ve What Remains of Edith Finch’i de yeni oyunlar gelene kadar indirebilirsiniz.

Borderlands: Pre-Sequel’in sunduğu sorunlar göz önüne alındığında bile, The Handsome Collection hala harika bir derlemedir, sadece Jack’in masalına tanık olmanıza izin vermez, aynı zamanda Pandora’nın tarihini şekillendirmede yalnız ayı ile birlikte önemli bir rol oynar.

Sonic Mania ise metodolojik olarak duygusal çekiciliğini büyük bir etki için kullanıyor, ancak bu süreçte en hayal kırıklığı yaratan öncüllerinin yarattığı yaraları iyileştiriyor ve serinin en akıllı ve yorumlayıcı tasarımıyla en iyisi oluyor.

Haziran 2019 PlayStation Plus Oyunları

PS4
 – Borderlands: The Handsome Collection (Haziran 4 – Temmuz 2)
 – Sonic Mania (Haziran 4 – Temmuz 2)