Hearthstone Rise of Shadows Kart Genişlemesi Tarihi Belli Oldu

Hearthstone Rise of Shadows Kart Genişlemesi Tarihi Belli Oldu

Hearthstone, bugün aynı anda hem PC hem de Mobil platformlarda başlatılan yeni bir güncelleme alıyor.

The Hearthstone of Shadows genişlemesi önümüzdeki saatlerde hayranların toplayacağı ve kavga edeceği devasa yeni bir paket olarak başlatılacak.

Ve iyi haber şu ki Blizzard, Rise of Shadows için küresel bir sürüm kullanmaya karar verdi, yani herkes için aynı anda çıkması gerekiyor.

Bu, Kuzey Amerika, Avrupa veya Asya’da yaşadıklarından dolayı farklılık gösteren, genellikle belli süreler için beklemek zorunda kalan Hearthstone oyuncuları için oldukça iyi bir şey.

Bu nedenle, yeni genişlemenin PC, Android ve iOS platformlarındaki herkes için ne zaman gelmesi planlandığı konusunda belirli bir zaman sağlayabiliriz.

Dikkate alınması gereken tek şey, kitlesel bir küresel lansman söz konusu olduğunda, sunucularda sorunların ortaya çıkabileceği. Bu nedenle bozulmalar bekleniyor.

Yeni Rise of Shadows genişlemesinin ne zaman oynanabileceği konusundaki resmi tahmin:

  • Amerika: 09 Nisan 10:00 PDT
  • Avrupa: 09 Nisan 17:00 GMT (Türkiye Saatiyle 20:00)
  • Asya: 10 Nisan 02:00 KS / 01:00 CST
  • Çin: 10 Nisan 01:00 CST

Hearthstone’a, geçtiğimiz hafta boyunca giriş yapan herhangi bir kişi için önceden uyarılmış olmalıydı; bu da, yeni kart paketleri bugün geldiğinde önceden indirdiğiniz için büyük bir indirmeyle karşı karşıya kalmayacağınız anlamına geliyor.

Bununla birlikte, Blizzard’ın başka ne planladığına bağlı olarak, daha küçük bir yama gerekebilir.

Ayrıca Rise of Shadows’ın güncellemesinin açılışında oturum açan herkes için bir bonus olacak.

Bu, Archmage Vargoth Legendary kartının kilidini ücretsiz açar ve ayrıca birkaç tane Efsanevi lansman görevine erişmenizi sağlar.

Bugünün Blizzard’ın genişlemesi oyuna 135 yeni kart ekleyecek ve ayrıca sahne arkasında da bazı değişiklikler görecek.

Bu, kullanıldığında, onunla birlikte Caster’ın eline kendi kopyasını ekleyen Yeni Twinspell Anahtar Kelimesini içeriyor.

Bilmeniz gereken diğer büyük şey, başkomutan Rafaam’ın önceki açılımlarda öne çıkan karakterlerle yeni EV.I.L. ligini bir araya getirdiğidir.

The Hearts of Shadows, bu karakterlerin her birinin birkaç geleneksel kahraman rolü üstlendiğini görecek, Dr. Boom: Warrior, Madame Lazul: Priest, King Togwaggl: Rogue, Hagatha: Shaman’a adım attı ve Rafaam ise Warlock’un yerini alacak.

 

The Defenders Of Dalaran yeni Twinspell’lere erişimi olan ve geri kalan Mage, Paladin, Hunter ve Druid kahraman yuvalarını dolduracak iyi adamlar olacak.

Bu değişiklikler, ligin uğursuz Scheme Spells’ini kullanmak için çok önemli olan, düşük seviyeli operatörler ve lakenler gibi yeni özelliklerle eşleştirilecek.

Şemalar her oyuncunun elinde olduklarında her iktidarda büyür ve aynı zamanda önceki takımlardan geri dönen bir tamirciyle doludur.

 

Ve bunların hepsi, Mayıs 2019’da başlayacak olan yeni solo macerayı içermiyor ve yakında çıkacak haberleri bekliyor.