Hearthstone’nun Yeni Rastakhan’s Rumble Genişlemesi Açıklandı

Hearthstone’nun Yeni Rastakhan’s Rumble Genişlemesi Açıklandı

Hearthstone – Rastakhan’s Rumble

Hearthstone - Rastakhan's Rumble

Blizzard, yıllık BlizzCon açılış konuşmasında, popüler dijital CCG: Rastakhan’s Rumble‘e gelen bir sonraki Hearthstone genişlemesini duyurdu. Yeni genişleme, Loa’nın kutsamalarında rekabet etmek için biraraya gelen bir nesil trollere odaklanır.

Zorlu yarışma her biri bir Hearthstone sınıfı için, doğal olarak kendilerine ait bir Efsanevi liderle dokuz takımdan oluşuyor. Loa ruhları da Efsanevi köleler olarak geliyor. Başlangıçta ilk kez Tiger olan Shirvallah, 25 Mana büyük bir döküm maliyeti ile bir Paladin Loa’dır. Bu gerçekten oynamak için çok yüksek, ama maç boyunca büyüler yaparak bu fiyatı aşamalı olarak düşürüyorsunuz. Her sınıfın kendi Ruhu da vardır; kombinasyonları kurmanıza izin vermek için daima Stealth ile başlayan özel bir minion.

Ayrıca “Overkill” adlı yeni bir anahtar kelime sunacak. Bir köleyi öldürmeniz gerekenden daha fazla zarara sahipseniz, bonus kazanırsınız. Gösterilen silahın tekrar saldırmanıza izin veren Overkill etkisi vardır. Son olarak, Rumble Run adlı yeni bir tek oyunculu bölüm de gelecek.

Rastakhan’s Rumble 4 Aralık’ta başlayacak. Şimdi iki farklı paket şeklinde önceden satın alabilirsiniz.