Heavy Metal Machines Erken Erişimden Çıkıyor – Heavy Metal Machines İndir

Heavy Metal Machines Erken Erişimden Çıkıyor – Heavy Metal Machines İndir

Heavy Metal Machines İndir

Heavy Metal Machines İndir

Ücretsiz, Araba çarpışma MOBA oyunu Heavy Metal Machines Steam Early Access’ten ayrılmaya hazırlanıyor. Lansmanını kutlamak için yeni bir fragman ve özelliklere sahip.

MOBA‘ların dünyası arasında sadece birkaç tanesi, Brezilyalı geliştirici Hoplon’un Heavy Metal Machines’in eşsiz doğası gibi göze çarpıyor. Twisted Metal 2‘nin karanlık komedi tarzlarından farklı olarak distopik bir araba-savaş dünyasına sahip olan oyun, Erken Erişim sürecinde oldukça başarılı oldu ve yakında ücretsiz oynanabilir bir rekabetçi oyun olarak tam lansmanı gerçekleştirecek.

Heavy Metal Machines’in lansmanı, oyunun YouTube kanalında yeni bir fragman eşliğinde 5 Eylül 2018’de yapılan basın açıklamayla duyuruldu. 19 Eylül 2018’de oyun, Metal Pass sisteminin prömiyeri ile başlayan Erken Erişim’den ayrılacak. Fragmana göz atabilirsiniz.

Metal Pass, sezon çapında bir çalışmanın bir parçası olarak misyon ve seviyeleri sunacak bir ilerleme sistemidir. Hem yeni gelenler hem de zaten oynayanlar, temel ve premium pistlerde yeni otomobiller, skinler, deneyim arttırmaları ve diğer ödüller kazanabilecekler.

Açık beta Heavy Metal Machines 800.000’den fazla indirme gördü ve Steam’in geri bildirim sisteminde son derece olumlu bir derecelendirme var. Hoplon CEO’su Rodrigo Campo lansmanında, ekibinin başarısından ve bu nedenle topluluktan gelen geri bildirimlerle gurur duyduğunu belirtti. Campo, “Çok yetenekli bir ekipten yıllarca süren sıkı çalışmalar bizi Heavy Metal Machines’in piyasaya sürülmesine götürdü. “Düğmeyi açmak” için çok heyecanlıyız ve inovasyon getireceğimiz oyunumuzu resmen başlatıyoruz. Ücretsiz oyun oynama ve esports sahnesine özgü bir şey.” dedi.

Hemen Heavy Metal Machines’i indirip oynamak isterseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Heavy Metal Machines İndir

Ayrıca oyun, Pazarlama ve Yayıncılık Müdürü Tatiana Moreira’ya göre yarışmaya hazırlanıyor.

Moreira, “Resmi lansman sadece başlangıç. Sadece yeni içeriklerle düzenli güncellemeler getirmekten ibaret değil. Her şeyden öte, küresel topluluğumuz için espor’ları vurgulamak ve turnuvaları düzenlemek için kararlıyız.” dedi.

Mevcut 14 araç, 2 arena ile Hoplon ve Heavy Metal Machines’in, lansmandan sonra aradıkları rekabetçi sahneyi geliştirip üretip üretemeyeceğini görmek ilginç olacaktır.