Hellblade 2’nin Oynanış Videosu Yayınlandı

Hellblade 2’nin Oynanış Videosu Yayınlandı

Gçtiğimiz gün gerçekleşen The Game Awards 2021, oyun severlerin uzun zamandır beklediği Senua’s Saga: Hellblade 2’nin ilk oynanış görüntülerini etkinlikteki katılımcılara sundu. Bunun yanı sıra oynanış videosu dışında oyun ile ilgili herhangi bir gelişme açıklanmadı. 

“Hell's Blade: Sena's Sacrifice” serisinin ilk oyunu 2017'de çıktı ve sıradışı hikayesiyle oldukça fazla ilgi gördü. Daha sonra 2019 Oyun Ödülleri'nde yeni Hell's Blade oyununun gelişini duyduk. Bu yılki etkinlikte nihayet oyundaki görseller paylaşıldı. 

Dün gerçekleşen The Game Awards 2021 etkinlik gecesinde oyunun ilk oynanış videosu yayınlandı fakat hikayesi ya da başka bir bilgiye yer verilmedi. Senua’nın oyunun diğer serilerinde olduğu gibi psikoz olduğunu biliyoruz. Oynanış videosunda yalnızca bir kısmını görebildiğimiz dev bir canavar ile mücadele ettiğini görüyoruz. 

Hellblade 2, garip bir şekilde yalnızca Xbox Series X/S ve PC platformlarına özel olarak çıkacak. Çıkış tarihi hakkında bir bilgi elimize ulaşmasada oynanış videosu yayınlandığına göre tahminimizce yakın bir tarihte oyunun oyun severler ile buluşacağını söyleyebiliriz.