Helldivers 2 Geliştiricileri Alan Wake’ten Mektup Aldı

Helldivers 2 Geliştiricileri Alan Wake’ten Mektup Aldı

Helldivers 2 geliştiricisi Arrowhead Game Studios, yakın zamanda Remedy Entertainment’ın Alan Wake 2 ve Control geliştiricisinden bir hediye paketi aldı ve pakette Alan Wake’in kendisi tarafından yazılmış bir mektup bulundu.

Bu ilginç okuma, iki oyun dünyasının hikayesinin karakter karışımını sunuyor, endüstrideki en efsanevi yazarlardan birinin kişiliğinden geçirilmiş ve günümüz olaylarıyla tatlandırılmış.

Aşağıda, Alan Wake’in Helldivers 2 hikayesini anlattığı tam metni görebilirsiniz, diğer bir galakside huzur bekçileri kimlerdir:

“Onları daha önce duydum. Helldivers.

Galakside özgürlüğü savunanlar. Kılıç gibi parlayan saf ışık dünyasında, kutsal adaletin habercileri.

Böyle kendilerine söylediler.

Onların adil haçlı seferi, binlerce ve milyonlarca takipçi kazanarak açan bir orman yangını gibi yayıldı. Ama takipçiler için her şey daha basitti. Eğlence arayan bir oyuncu kitlesi.

Helldivers’ın başardıkları ilham vericiydi ve etkileyiciydi. Koyu bir yerde bile, böyle bir yüce başarı muazzam bir planlama ve ustalık gerektirirdi.

Benim tebriklerimi kabul edin.

Yönetilen demokrasi tüm galaksiye yayılsın.”

Remedy Entertainment, Helldivers 2 ekibini başarılarından dolayı tebrik etmek istemiş gibi görünüyor – aynı zamanda kendi klasik evrenlerinde bu düzen bekçilerinin varlığına da işaret etmek istemiş olabilir.