Helldivers 2 için büyük bir güncelleme yayınlandı: Birçok düzeltme ve iyileştirme bulunuyor

Helldivers 2 için büyük bir güncelleme yayınlandı: Birçok düzeltme ve iyileştirme bulunuyor

Patch 01.000.200, PlayStation 5 ve Steam üzerinden PC’ye yayınlandı, görev dengesi, silahlar, düşmanlar ve Helldivers kendisi üzerinde değişiklikler yapar ve genel hataları düzeltir ve kararlılığı artırır.

Oyun açısından, geliştirici Arrowhead iki yeni gezegen felaketi ekledi: kar fırtınaları ve kum fırtınaları. Denge açısından, Arrowhead sivil kurtarma görevlerinin türünü değiştirdi, düşman ortaya çıkma noktalarını hedeften uzaklaştırdı “oyuncuların savunmayı sürdürme şanslarını artırmak için”. Bu görevlerde artık daha az insanın tahliye edilmesi gerekiyor. “Komuta Bunkeri Yok Etme” görevinde artık daha fazla hedef var, çünkü “daha önce diğer görevlere kıyasla çok kolaydı”.

Düşmanlar açısından, bazıları zayıflatıldı. Ancak öfkeli titan artık sersemletilemiyor. Helldivers kendileri iyileştirmeler aldılar: ağır ve orta zırh oyuncuları daha iyi korumaya başladı: ağır zırh giyerken önceki durumdan yaklaşık %10 daha az hasar alırsınız ve orta zırh giyerken yaklaşık %5 daha az hasar alırsınız. Ve maksimum seviye de 50’den 150’ye yükseltildi.

Son olarak, yama çeşitli hata düzeltmeleri ekler. Helldivers 2 için 01.000.200 yama değişikliklerinin tam listesine buradan ulaşabilirsiniz buradan.

Helldivers 2, Şubat ayındaki çıkışından bu yana 2024’ün beklenmedik hitlerinden biri haline geldi,