Helldivers 2 için Reklam veya Hikaye Gelişimi için Starship Troopers Yıldızı Hazır

Helldivers 2 için Reklam veya Hikaye Gelişimi için Starship Troopers Yıldızı Hazır

Kooperatif shooter Helldivers 2 oyununun Arrowhead Game stüdyosundan geliştiriciler tarafından çıkışı, birçok oyuncunun Paul Verhoeven’in “Starship Troopers” adlı epik filmini keşfetmelerini veya hatırlamalarını sağladı. Oyun ve film evrenlerinin hala karşılaştırıldığı ve oyunda “Starship Troopers” filme ve oyuncu kadrosuna dayalı devasa bir uyarlamayı çıkarmak için sıkça çağrılar yapıldığı internet ortamında. Bu fikir gerçekleştirilemez gibi görünse de, filmdeki ana karakteri oynayan Casper Van Dien’e göre oldukça hoşuna gidiyor.

Sosyal medyada dikkat çekildiği üzere, “Starship Troopers” da Johnny Rico’yu canlandıran oyuncunun, Helldivers 2’nin gelişmelerini oldukça sık yorumladığı ve olumlu değerlendirdiği görülmekte. Son zamanlarda, Arrowhead’a Van Dien veya meslektaşlarından biri olan Neil Patrick Harris’in de yer aldığı bir oyun tanıtım videosu çekmesi önerildi. Kullanıcıların diğer iyi fikirlerinin arasından, oyuncuların “Starship Troopers” oyuncu kadrosunu alıp onları güncellemeler aracılığıyla oyunun genel hikayesine dahil etmeleri önerisi öne çıkmakta. Bu öneriler Van Dien’e kesinlikle hoş gelmiş olmalı ki, kendi resmiyle birlikte onlara mem ile yanıt vermiş.

Bir sebeple oyuncunun son mesajlarını hızla sildiği görüldü. Bu, Van Dien’in Arrowhead Game ile işbirliği konusunda anlaştığı ve Helldivers 2’nin geliştirilmesinde bir şekilde yer alacağı anlamına gelebilir. Geliştiricilerle yapılan kontrat, resmi bir duyuru yapılmadan Franchise ile ilgili herhangi bir ipucundan veya ilişkiden kaçınmasını gerektirebilir.