Helldivers 2 Steam’de harika bir başlangıç yaptı: Oyun, çıkışının ardından birkaç dakika içinde Suicide Squad’un çevrimiçi zirvesini aştı.

Helldivers 2 Steam’de harika bir başlangıç yaptı: Oyun, çıkışının ardından birkaç dakika içinde Suicide Squad’un çevrimiçi zirvesini aştı.

Helldivers’ın ikinci kısmı sadece yarım saat önce piyasaya sürüldü, ancak Steam’deki oyuncular arasında büyük bir popülerlik kazanmaya başladı. Arrowhead Game stüdyosunun işbirlikçi nişancı oyunu, SteamDB verilerine göre 41,604 eşzamanlı oyuncu çekmeyi başardı ve sayıları hala artmaya devam ediyor.

Oyun, Valve platformu kullanıcıları arasında heyecan yaratmayan başka bir yüksek bütçeli işbirlikçi nişancı oyunu olan “Suicide Squad: Kill the Justice League” ile karşılaştırıldığında sadece birkaç dakikaya ihtiyaç duydu ve bu oyunda pik online sayısı sadece 13,459 kişi oldu. Bu rakama göre oyun, 2015 yılında yayınlanan öncülünü de geride bıraktı, oyunun pik online sayısı sadece 6,744 idi.

Helldivers 2’de, bize Tehlikedeki Dünya’yı tehlikeli düşmanlardan korumak için tekrar Hell Divers’ın rolünü üstlenmemiz gerekecek.

Arrowhead Game stüdyosu, oyundan sonra da oyunu desteklemeyi planlıyor, bu da oyuncuların Helldivers 2’de daha uzun süre kalmasını sağlayacak iyi bir strateji gibi görünüyor. Geliştiriciler, güncellemeler kapsamında yeni araçlar, görevler ve tehditler ekleyecekler ve muhtemelen bunlar ek düşmanlar şeklinde olacak.