Helldivers 2 ve DayZ geliştiricileri, Escape From Tarkov’un yeni sürümünü alay konusu yaptılar

Helldivers 2 ve DayZ geliştiricileri, Escape From Tarkov’un yeni sürümünü alay konusu yaptılar

Helldivers 2 ve DayZ geliştiricileri Escape From Tarkov’a katılmaya karar verdiler ve Nikita Buianov’un “true belivers” (gerçek inananlar) hakkındaki sözlerini takip ettiler. Demokrasinin habercileri, sadece 250 SC karşılığında genişletilmiş ceplere sahip bir “çok karlı” set sundular. Ve DayZ geliştiricileri daha da ileri giderek, maalesef, başlangıç ​​Loot Bundle’ı 250 dolar karşılığında satışa sundular, ancak herkese satabilmediler – çok pahalı ve teknik olarak zor.

Hatırlatmak gerekirse, Escape from Tarkov için daha önce “The Unheard Edition” adlı yeni bir sürümünü tanıttılar, ve fiyatı komisyon dahil 11.000 ruble.

Gerçek inananlar, geniş cepleri ve ek stimülatörleri olan CM-21 Trench Paramedic’i sadece 250 SC karşılığında satın alabilirler! (Süper Vatandaşlar için ücretsiz değildir).
DayZ için 250 dolarlık başlangıç ​​Loot Bundle’ı tükenmiştir. Baskınlı sürüm olduğu için her isteyen kişiye veremeyiz – çok pahalı ve teknik olarak zor. Gerçek inananlar bu seti 6 ay boyunca kullanabilecekler.