Helldivers 2’deki robotlar son yamayla güçlü bir destek aldı

Helldivers 2’deki robotlar son yamayla güçlü bir destek aldı

Arrowhead Game Studios’ın Helldivers 2 için son yaması, maksimum seviyeyi 150’ye çıkaran, birkaç silah türünü dengeleyen ve hatta fırtına ve kum fırtınası ekleyen önemli değişiklikler içeriyor. Ancak belgelenmemiş yeni düşmanlar arasında, özellikle Otomatlar fraksiyonu için birkaç yeni varlık da var.

Bunlardan ilki, “Yıldız Savaşları” ndaki AT-AT tarzında ağır zırhlı bir yürüyüş robotu. Lazer taretleriyle donatılmış olarak yavaş hareket ederken ağır yıkımlar getiriyor. Ağır zırh her yerde ve onu yok etmek için erişilebilir hava delikleri bulunmuyor gibi görünüyor.

İkinci seçenek ise Reddit kullanıcılarından biri tarafından “normal bir Kırıcıya bağlı ağır zırhlı uçan füze Kırıcıları” olarak tanımlanan Otomatlar. Roket salvoları ve hızlı ateşli lazerlerle ateş ediyorlar.

Yeni düşmanlar ne olursa olsun, dikkate alınması gereken bir güç, bu da Otomatlar gezegenlerini çok daha korkunç hale getiriyor. Şimdi sadece İlluminati’nin ortaya çıkmasıyla nasıl bir durum olacağını tahmin etmekten başka çare kalmıyor, ki bu hakkında verilerde ve son görevlerde işaret edildi.