Helldivers 2’deki Yeni Emir, Oyunculardan Tüm Otomatları Yok Etmesini İstiyor

Helldivers 2’deki Yeni Emir, Oyunculardan Tüm Otomatları Yok Etmesini İstiyor

Helldivers 2’nin dinamik hikayesi başarısının ana faktörlerinden biri haline geldi ve görünüşe göre işbirlikçi nişancı oyunu bu yönde daha büyük bir adım atmaya hazır.

Arrowhead Game Studios geliştiricileri, Helldivers 2 oyuncularına yeni bir temel emir verdi ve üzerinde çalışmaları gereken yeni bir görev verdi – ve bu büyük bir görev. Amacınız, Trigon sektörüne gidip tüm Otomatları tamamen yok etmektir.

“Cehennem Kuvvetlerine Otomatları yok etme emri verildi,” diyor yüzbaşının emri. “Hızlı Temizlik Operasyonu” bugün başlıyor. Esir alınan robotlar geniş çaplı bir saldırının planlarını açıkladılar, bu da üst komutanlığı bu savunma imhası emrini vermek için harekete geçirdi.”

Bu emrin oyunun genel hikayetine nasıl etki edeceğini görmek ilginç olacak. Oyuncular yakın zamanda Termicide ile Tırtıl benzerlerini tamamen yok etme emri aldılar. Sonuç olarak, Helldivers 2 topluluğu bu önemli emri yerine getirmedi, ancak bu sefer başarılı olursa, bir bütün fraksiyonun oyun dışı bırakılacağı anlamına gelebilir.

Son zamanlarda üçüncü bir fraksiyonun ufukta belirdiğine dair söylentiler ortaya çıktı, bu yüzden belki de bir fraksiyonun soykırımı pek de kötü bir fikir olmayabilir.