Helldivers 2’nin Cehennem Paraşütçüleri, Otomatların Tüm Fraksiyonunu Yok Ettikten Sonra Hak Ettiği Hediyesini Aldılar.

Helldivers 2’nin Cehennem Paraşütçüleri, Otomatların Tüm Fraksiyonunu Yok Ettikten Sonra Hak Ettiği Hediyesini Aldılar.

Bugün Helldivers 2 dünyasında “Hızlı Parçalama” operasyonunun başarılı bir şekilde tamamlanmasından sonra sadece iyi haberler var. Arrowhead’in popüler çok oyunculu oyununda Robot Fraksiyonunu yok etme emri sonrası, Galaksi sadece tekrar özgür değil, ayrıca Tünelciler ekibine bu duyuruyu okuma süresini içeren özel bir 1 dakikalık ara hediye edildi. Tebrikler arkadaşlar, bunu hak ettiniz.

Bugün Süper Dünya sakinleri Robotların tamamen yok edildiğini kutladı. Cesaretleri için her Helldiver’e ekstra 1 dakikalık mola verildi. [Not: 1 dakika – bu duyuruyu okuma süresi dahil. Şu anda görevde olan Helldiver’lerin bu haktan feragat etme hakkı yoktur]

Bu cömert ödül, “Robotların tamamen yok edilmesinden” sonra alındı, ki bu tabii ki doğru olabilir. Ama olmayabilir de. Aslında, kesin olabileceğiniz tek şey, sorumlu kişilerin (hayalî olanlar) pek doğru konuşamadıklarıdır. Ve gerçekten yönetenlerin (oyun yöneticisi Joel gibi hayalî olmayanlar) sadece yeni sürprizleri açıklamayı beklediklerini hissediyorsunuz.