Helldivers 2’nin Yaratıcıları, Steam’de Alınan Olumsuz Yorumları Oyunda Bir Ödüle Dönüştürmeyi Düşünüyorlar

Helldivers 2’nin Yaratıcıları, Steam’de Alınan Olumsuz Yorumları Oyunda Bir Ödüle Dönüştürmeyi Düşünüyorlar

Eğer bu olayı bir şekilde kaçırdıysanız, son birkaç gün Arrowhead Game Studios’un Helldivers 2 oyunu için son derece zorlayıcı geçti. PlayStation, oyunun çıkışındaki sorunlar nedeniyle geçici olarak askıya alınan PSN-Steam hesap bağlantı gereksinimini hatırlattı.

Bu, özellikle oyunun PSN erişimine sahip olmayan bölgelerde Steam’den kaybolmasıyla büyük bir yankı uyandırdı. Sert inceleme bombalamaları ve Sony’ye yönelik sayısız eleştiri sonrasında, şirket bu kararı iptal etti ve oyunun oyun yönetmeni küçük ancak oldukça eğlenceli bir avantaj keşfetmiş olabilir.

Kısa sürede Helldivers 2’ye yöneltilen binlerce olumsuz kullanıcı yorumu, oyunda inanılmaz bir puan eğriliğine yol açtı, ki bu Steam’deki bu grafikte görülebilir.

Bu, oyunun, topluluğun ve Arrowhead ekibinin itibarını kesinlikle zedelerken, durumun çözülmesiyle topluluk ve ekip sakin bir şekilde yaklaşıyor gibi görünüyor. Yönetmen Johan Pilestedt, “tesadüfi” bir pelerin tasarımını paylaştı ve geliştiricinin bunu gerçek bir oyun ödülü haline getirebileceği anlaşılıyor:

Bu gerçek olup olmayacağı sorulduğunda, Pilestedt şu anda ekibin onun için “[iyi bir ad] üzerinde tartıştığını” ve esprili bir şekilde “999,99$” maliyeti olacağını, ardından ücretsiz olacağını doğruladı.