Helldivers 2’nin yeni fragmanı epik galaktik savaşa adanmıştır.

Helldivers 2’nin yeni fragmanı epik galaktik savaşa adanmıştır.

Sony ve Arrowhead Studios geliştirici firması, Helldivers 2 hakkında oyun içindeki kampanyanın ne kadar büyük olacağını gösteren yeni bilgileri yayınladı.

Helldivers 2’nin ana kampanyası “Galactic War” olarak bilinir ve sizin ve arkadaşlarınızın savaş masasında görevleri seçip hangi hedefin en değerli olduğunu stratejik bir şekilde belirlediği bir oyundur.

İlk olarak bir gezegen, sonra bir operasyon seçersiniz. Her operasyon üç görevden oluşur ve her birinin kendi ana hedefi vardır: örneğin, düşmanları yok etmek, malzemeleri yok etmek veya füzeleri fırlatmak gibi.

Helldivers 2’nin Galactic Map’ı hangi gezegenlerin öncelikli hedefler olduğunu ve her birinde savaşın nasıl gittiğini size gösterecektir.

Helldivers 2’de birincil ve kişisel emirler olmak üzere iki tür emir bulunmaktadır. Birinciler, Helldivers 2 topluluğunun tümüyle savaştığı büyük hedeflerdir, ikinciler ise sizin ve squad’ınızın ödül alacağı daha küçük görevlerdir.

Görevleri başarılı bir şekilde tamamlamanız durumunda, Arrowhead’e göre, kendi oyun tarzınıza uygun ekipmanlar oluşturabileceğiniz çeşitli kaynaklar elde edersiniz.

Ayrıca ilgi çekici olan şey, Arrowhead’in oyuncuların Galactic War ile nasıl etkileşime geçtiğini izleyeceği ve Helldivers 2’nin hikayesine bağlı olarak oyunculara olumlu veya olumsuz sonuçlar uygulanabileceğidir.