Hellgate: London Yaratıcısı PC ve Konsollara Hellgate: Redemption’u Duyurdu

Hellgate: London Yaratıcısı PC ve Konsollara Hellgate: Redemption’u Duyurdu

Lunacy Games, Hellgate: London’ın yaratıcısı Bill Roper tarafından Eylül 2022’de kurulan stüdyo, HanbitSoft ile Hellgate serisine yeni bir AAA oyun yaratma lisans anlaşması imzaladı. Şirketin duyurusuna göre, oyunun kod adı Hellgate: Redemption, oyunun eylemi, şeytani bir kıyamet dünyasında, serinin alternatif tarihinde henüz açıklanmamış bir bölümde gerçekleşecek.

“2007 yılında yarattığımız serilere geri dönmek için uzun yıllardır hayal kuruyordum”, dedi Lunacy Games’in CEO’su ve ortağı Bill Roper. “Hellgate IP ile yarım kalmış bir işim olduğunu her zaman hissettim, bu yüzden projemize Hellgate: Redemption adını verdik.”

Unreal Engine 5 motorunu, bulut tabanlı oyun sunucularını, mümkün olduğunca çok hazır çözümü ve geliştiricilerle harika ortaklıkları kullanarak, her doları oyun oynanışı ve inovasyon geliştirmeye yatırıyoruz. Hellgate: London’ın temel oyun mekaniğini ve hikayesini mevcut tasarımımızda koruyoruz, ancak orijinal oyunun çıkışından bu yana geçen 17 yılda endüstrinin birçok başarısını kullanarak yeni ve heyecan verici bir deneyim yaratmayı amaçlıyoruz.