Hellpoint PAX East 2019 Fragmanı

Hellpoint PAX East 2019 Fragmanı

Resmi web sitesi üzerinden oyunun genel bir açıklaması:

Hakkında

Kanadalı geliştirici Cradle Games tarafından size getirilen PC ve konsollar için karanlık bir augurist eylem RPG’si olan Hellpoint’i tanıtıyoruz. Terkedilmiş bir uzay istasyonunda bir ruh eşleştirme yolculuğuna çıkın ve gizli bir kuantum felaketine yol açan bükülmüş olay serisini anlayın.Çılgın çetelerin, çökmekte olan şeytanların ve derin uzay canavarlarının tümüyle kara deliğin sürekli gözetiminde avlanın.

 

Anahtar Özellikler

Yeni Bir Gizli Bilim Kurgu Evreni – Gizemli Irid Novo uzay kolonisini keşfedin ve komplo hikayelerini, garip deneyleri ve lanetli ritüelleri çözmek için ipuçlarını toplayın.

Devrimci Bir Dünya – İstasyonun 21 saatlik yörünge döngüsüne dayanan Quantic sistemi, hikayenin yeni derinliklerini keşfetmek için aranabilecek ve basılabilecek çeşitli dinamik olaylar yaratır.

Yoğun Stratejik Aksiyon Muharebesi – Silahları ve özel becerileri geliştir, düşmanlarını alt etmek için taktik ve reflekslerini kullan, her köşede gizlenen ölümden kaçınmayı öğren.

Başkalarına İnancınız Olsun – Çok oyunculu oyunlarda başkalarıyla birlikte veya onlara karşı tek başına hareket edin ve karakterinizi bir topluluğa adayın.

 

Diğer Özellikler

Devrim niteliğindeki güç üretim sistemimizi kullanarak kendi doğaüstü becerinizi geliştirerek rakibinizi şaşırtın.

Düşmanların gücünü ve direncini etkileyen garip ritüeller gerçekleştirerek kendi risk dengesi ve kazancınızı bulun.

Kendi hızlı seyahat kontrol noktaları ağınızı planlayın ve taahhüt edin, ancak oyun başına miktarın sınırlı olduğunu dikkatlice düşünün.

Açık dünya seviyesi tasarımında girdiğiniz yol, hangi düşmanların istasyonun çeşitli kısımlarını kontrol altına aldığını veya hangi kozmik tanrıların sizi zorla kabul edeceğini belirler.

Yeni oyuna ek olarak özel bir tasarım, Hellpoint’in gerçek sırrını gerçekten keşfedip keşfetmediğinizi merak etmenize izin veriyor.

FRAGMAN:

Hellpoint, 2019’da PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC, Mac ve GNU/Linux için piyasaya sürüldü.