Henry Cavill, “Highlander” filmindeki rolü hakkında eğitim ve “ciddi zorluklar” hakkında konuşarak sessizliğini bozdu.

Henry Cavill, “Highlander” filmindeki rolü hakkında eğitim ve “ciddi zorluklar” hakkında konuşarak sessizliğini bozdu.

Film duyurusundan bu yana üç yıl geçmesine rağmen, Henry Cavill hala Chad Stahelski’nin Highlander’ın yeniden başlatılmasına doğrudan katılıyor.

“Bu soruya henüz cevap veremem,” diyor Cavill, ona ne beklendiğini sorduğunda ComicBook.com’a verdiği röportajda. “Henüz çok işim var. Bu ciddi bir sınav olacak.”

Collider’a verdiği röportajda Cavill şöyle dedi: “Ciddi bir eğitim başlayacak şimdi. Bu çok uzun bir eğitim süreci olacak ve benim bundan büyük keyif almak istemem. Şu anda size pek fazla söyleyemem. Her şeyi mümkün olduğunca uzun süre gizli tutmak istiyorum.”

Cavill’in ölümsüz Highlander Connor MacLeod’u yeniden başlatma filminde oynayacağı ilk kez 2021’de duyuruldu.

Highlander franchise’ı, Sean Connery, Clancy Brown, Roxanne Hart ve Christopher Lambert’in oynadığı 86 yapımı bir filme dayanıyor ve ölümsüzler arasındaki eski savaşı anlatıyor. İlk filmin başarısı, çok sayıda film, televizyon programı, kitap, video oyunu, çizgi roman ve hayal edebileceğimizden daha fazla miktarda ürünün ortaya çıkmasına neden oldu.

“Kendi hikayemizi yapmak istiyoruz ve bu hikayede aynı karakterler ve benzer şeyler var,” dedi Stahelski geçen yıl Happy Sad Confused podcast’inde. “Ama aynı zamanda tüm dizilerin unsurlarını da getirdik. En harika karakterleri nasıl yapacağımızı ve bunu epik bir televizyon programına nasıl dönüştüreceğimizi düşünüyoruz. Sadece zengin, zengin bir mitoloji olduğunu düşünüyorum.”

Yeni filmin olayları modern New York’ta geçecek ve planlanmış çıkış tarihi 2026.