Her Oyuncu Yalnızca Bir Adet PlayStation 5 Sipariş Edebilecek

Her Oyuncu Yalnızca Bir Adet PlayStation 5 Sipariş Edebilecek

 Sony Interactive Entertainment tarafından geliştirilen video oyun konsolu PlayStation'ın son versiyonu PlayStation 5'in internet sitesinde bir uyarı mesajı göze çarptı. Mesajda her oyuncuya yalnızca bir adet PlayStation 5 siparişi etme hakkı verileceği yazıyordu 

  Japonya kökenli çokuluslu şirketler topluluğu Sony, 2020 yılının son çeyreğine doğru yeni oyun konsolu PlayStation 5'i piyasaya sürecek. RTX destekli bir konsol olarak karşımıza çıkacak olan PlayStation 5 için yeni gelişmeler yaşandı. Fiyatı dışında her gün yeni bir gelişme yaşanan PlayStation 5 hakkında her oyuncuya en fazla bir oyun konsolu verileceği belirtildi. 

 PlayStation 5 hakkında araştırmalar yapan bir oyunsever, PS5'in resmi internet sitesinin kaynak kodlarında gizlenmiş bir uyarı mesajını buldu. Bu mesajda Sony'nin her oyuncuya yalnızca bir adet PlayStation 5 siparişi etme hakkı verileceği yazıyordu. Bu yılın sonlarına doğru piyasaya çıkması beklenen PlayStation 5'in internet sitesinden satın almak isteyen oyunseverler sepete birden fazla PlayStation ekleyemeyecek gibi gözüküyor.