Heroes of the Storm – 20 Aralık 2016 Güncellemesi

Heroes of the Storm – 20 Aralık 2016 Güncellemesi

Bu yazımda Heroes of the Storm‘a yapılan son dengelemeleri ve değişiklikleri kabataslak inceleyeceğim.Daha detaylı dengeleme notlarına  buradan ulaşabilirsiniz.

HAUNTED MINES HARİTASI

  • Çağırdığımız golemin taban saldırı hasarı ve yetenek hasarı artırıldı.Evet hepsi bu kadar 🙂

RAGNAROS

Divider_Heroes_Kaelthas_Cropped.png

  • İlk çıktığı andan itibaren Nexus’ta terör estiren ve %70lere varan kazanma yüzdesiyle Ragnaros’un nerf’lenmesi kaçınılmazdı zaten.Q ve W yetenekleri hasarı düşürüldü.Kuleye girme bekleme süresi artırıldı ve tabiki devasa lav dalgasının da hem bekleme süresi hem de hasarı azaltıldı.Tüm bunlara rağmen yine her maç banlanıyor temelli heroyu bitirmişler demeyin 😉

ARTANIS

Divider_Hero_Artanis_crop.png

  • Artanis’in şimdiki metada ve yapılan değişiklikler ardından güçsüzleştiğini düşünen ekip-ki öyle bir şey yok-Artanis’i daha da güçlendirip daha da fazla kalkan kazanmasını sağlamışlar.

DIABLO

Divider_Hero_Diablo_Crop.png

  • Taban canı ve can yenilenmesi düştü ki gerekliydi de.Daha az yetenek hasarı yemesini sağlayan talent’inin oranını düşürdüler ve 20 seviye Hellgate talent’inin süresini artırdılar.Tam dengeli oldu artık.

DEHAKA

Divider_Hero_Dehaka_crop.png

  • Önceki güncellemeden sonra temelli metaya giren Dehaka’nın sadece tek talentini değiştirmişler.O da 1. seviye talent’i olan hareket hızı kazandıran quest’i.Oranını artırmışlar.Kısaca diyorlar ki artık diğer talentlerine de verin sadece tek talent yok verebileceğiniz.

  • Mini-güncelleme kısaca bu şekilde Nexus’ta görüşmek üzere!