Hideo Kojima, Death Stranding 2’nin canlı bebeği hakkında daha fazla detayı ortaya çıkardı

Hideo Kojima, Death Stranding 2’nin canlı bebeği hakkında daha fazla detayı ortaya çıkardı

Death Stranding 2: On The Beach’ın yeni fragmanının yayınlanmasının ardından Hideo Kojima, oyunun bazı yönlerinden bahsetti.

Bugün, yeni fragmanda görülen sıra dışı canlı bebek hakkında daha fazla bilgi edinmiş olacağız.

O, Fatih Akın’a benziyor ve seslendirme ve oyunculuk Jonathan Roumie tarafından yapıldı. Roumi, “The Chosen” dizisinde İsa Mesih’i oynadı.

Kojima, bu karakterin nasıl ortaya çıktığını hesabında anlattı ve ondan ne bekleyebileceğimizi de açıkladı.

Fatih Akın ile “Crossing Boundaries” filminin (Norman’ın karısı Diane Kruger ile tanıtıldığı) tanıtımı için Japonya’ya geldiği zamandan beri tanıdığım bir arkadaşım. Japon medyası için röportajımız da vardı (2018). O zaman bana, oyunun karakterlerinden biri olmak istediğini söyledi, bu yüzden kendisi için “canlı bebek” karakterini tasarladım, ve bu karakter, Sam ile birlikte yolculuğunu paylaşacak. O karakteri oldukça enerjik ve neşeli, üzgün olmasına rağmen Sam’e destek oluyor. DS1 çıkmadan önce karakterin tasarımı ve atmosferini zaten doğa olarak oluşturmuştum, ama gerçek yaşamda pandemi ile karşılaştıktan sonra hazırladığım senaryoların hepsini atmayı ve yeniden yazmayı, ama “canlı bebek” karakterini tasarımı olduğu gibi bırakmayı düşündüm. Seslendirme ve oyunculuk ise, “The Chosen” dizisindeki çalışmalarıyla tanınan Jonathan Roumie tarafından yapıldı.

Kojima’nın ayrıca, Death Stranding 2: On The Beach’te Mads Mikkelsen’in karakterini geri getirmesi yönünde birçok mesaj aldığı da anlaşılıyor.

Ancak, orijinal Death Stranding’den ilgili karakterin geri dönmeyeceğini ve bunun sebebini açıkladı.

İlk olarak 2022 yılında duyurulan Death Stranding 2: On The Beach, resmi olarak 2025 yılında PS5 için piyasaya çıkacak.