Hideo Kojima, Death Stranding 2’nin gizemli ancak göz alıcı oyun oynanışını gösterdi.

Hideo Kojima, Death Stranding 2’nin gizemli ancak göz alıcı oyun oynanışını gösterdi.


Gamerların teorileri ve tahminleri sonunda doğrulandı. Ünlü oyun tasarımcısı Hideo Kojima, State of Play kapsamında Death Stranding 2’nin yeni bir demosunu tanıttı. Yaklaşık 10 dakika boyunca devam eden yeni video oyunun birkaç garip hikaye sahnesini gösteriyor, ardından oyun sürecini gösterir. Yayınlanan videoya göre, Death Stranding devam oyununda oyuncuları daha şaşırtıcı yerler, karmaşık manzaralar ve güzel manzaralar bekliyor.

Video, cevaplar yerine daha fazla soru uyandırıyor, ancak daha çok etkileyici görünüyor. Bir katanayla dövüşen bir robot ve bir bas gitar çalan karakter arasındaki savaş kendi adına konuşuyor. Son Death Stranding 2 demosu, Norma Reedus’un sesini ve görüntüsünü verdiği tanıdık bir karakterin geri dönüşünü onayladı. Ayrıca Elle Fanning’in canlandırdığı bir kadın kahraman ve diğer karakterler de gösterildi.

Death Stranding 2’nin hikayesi, oyunu Norma Reedus’un canlandırdığı Sam Porter Bridges’ın hikayesini sürdürecek. Ana karakterin yeniden büyük bir yolculuğa çıkması ve insanlığın yeniden inşasında önemli bir rol oynaması gerekecek. Oyun artık Death Stranding 2 On The Beach olarak adlandırılıyor ve 2025 yılında PC ve PS5 için piyasaya sürülecek.