Hideo Kojima, Death Stranding’in başrol oyuncularıyla ortak fotoğraflarını paylaştı

Hideo Kojima, Death Stranding’in başrol oyuncularıyla ortak fotoğraflarını paylaştı

Kojima Productions stüdyosunun lideri ve Death Stranding 2: On the Beach’in baş oyun tasarımcısı Hideo Kojima, Japonya’nın Osaka kentinde düzenlenen Comic Con 2024 etkinliğini ziyaret etti. Oyunun aktif geliştirme aşamasında olmasına rağmen, yazarı bu büyük etkinliği ziyaret etmek için zaman ayırdı ve büyük bir sürprizle orada yalnız gelmedi. Kojima’ya, oyundaki başrol oyuncularından Norman Reedus ve Mads Mikkelsen eşlik etti.

Mads Mikkelsen’in ortaya çıkması, Death Stranding hayranlarını çok meraklandırdı çünkü resmi olarak karakterinin devam oyununda geri dönmeyeceği açıklandı. Hideo Kojima, röportajlarında Mikkelsen’in canlandırdığı Cliff Unger karakterinin hikayesinin ilk oyunda tamamlandığını belirtmişti. Yazarın tasarımı gereği, Death Stranding 2: On the Beach olayları hikayenin devamına odaklanacak ancak bu karakter olmadan. Oyuncunun Kojima ve Norman Reedus ile birlikte ortaya çıkması, geliştiricinin bu sözlerine şüphe ile yaklaşmasına neden oldu.

Olasıdır ki Mikkelsen’e Kojima Productions’ın başka bir projesinde rol verilmiştir. Stüdyo tarafından bilinen Death Stranding devam oyununa ek olarak toplamda iki oyun daha üzerinde çalışılmaktadır. Ayrıca devam oyununun PS5 için 2025 yılında piyasaya sürülmesi planlanmaktadır.