Hidetaka Miyazaki, Elden Ring için yaklaşan genişleme paketi hakkında yeni detaylar paylaştı

Hidetaka Miyazaki, Elden Ring için yaklaşan genişleme paketi hakkında yeni detaylar paylaştı

Elden Ring için beklenen hikaye genişletme paketinin çıkışına bir aydan az bir süre kaldı. Uzun bir sessizliğin ardından FromSoftware stüdyosundan geliştiriciler, DLC’nin yaklaşan çıkışına ilgiyi artırmak için genel bilgi paylaşım alanına geri dönüyor. Gelecekte, içeriği tanıtan birkaç fragman ve materyal bizi bekliyor, ancak şimdilik yeni bilgileri proje lideri Hidetaka Miyazaki bizzat paylaşmaya karar verdi.

Oyun tasarımcısı, Elden Ring için eklenti kampanyasının aktif tanıtım aşamasının başlayacağına dair bir ipucu veren bir röportaj verdi. Oyuncuların DLC’nin özelliklerini daha iyi keşfetmeleri vaat ediliyor, böylece içeriği tam olarak bilmeleri sağlanacak. Bununla birlikte, özellikle hikaye detayları, kullanıcıların kendileri keşfetmeleri için bilinçli bir şekilde gizlenecek.

Şu anda Miyazaki, Elden Ring – Shadow of the Erdtree genişletmesinde oyuncuların Kutsal Üçleme ile tanışabileceğini doğrulamaya hazır. Bu etrafında özel bir din inşa edildi. Genişletmenin hikayesi, dünyanın tarihine dair birçok soruya cevap vereceğini vaat ediyor. Geliştiricinin söylediğine göre, oyuncular Elden Ring’in öncesi olan olayları daha iyi anlayabilecekler, ancak final “oldukça belirsiz” olacak. Ayrıca, oyuncunun kararlarına dayanan birkaç farklı son hazırlandı.

Shadow of the Erdtree’nin PC ve konsollar için çıkış tarihi 21 Haziran olarak planlandı.