Hırslı RPG “Smuta” biraz daha geç piyasaya çıkacak, ancak oyuncular oyunun “ücretsiz” bir versiyonunu alacaklar.

Hırslı RPG “Smuta” biraz daha geç piyasaya çıkacak, ancak oyuncular oyunun “ücretsiz” bir versiyonunu alacaklar.

Moskova merkezli Cyberia Nova stüdyosu, “Vakit Bulanıklığı” dönemini konu alan atmosferik bir rol yapma oyunu için PC’de nisan ayında piyasaya sürmeyi vaat etti, ancak geliştiricilerin oyunu nihai olarak cilalamak için daha fazla zamana ihtiyacı var. Oyunun resmi sosyal medya sayfasında “Vakit Bulanıklığı” oyununun yayın tarihinin küçük bir ertelemeyle ilgili bilgi verildi. Şimdi proje 2024 Nisan’ında piyasaya sürülecek.

Cyberia Nova artık “Vakit Bulanıklığı”nın yayın tarihini kesin olarak belirledi. Yakın zamanda yapılan oyun testlerine göre, geliştiricilerin genel stabiliteyi daha da geliştirmek için yaklaşık bir aya ihtiyacı olacak. “Vakit Bulanıklığı” şu anda 4 Nisan’da piyasaya sürülecek.

Ayrıca proje yaratıcıları, “ücretsiz” bir oyun üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Cyberia Nova’nın yayınladığı bilgiye göre, proje, oyuncuların o dönemin Moskova oyun alanlarında sanal bir turist olarak gezebilecekleri eğitici bir versiyon olacak. Bu versiyon ücretsiz olarak sunulacak ve “Vakit Bulanıklığı”nın tam sürümünden bazı oyun mekaniğini deneme fırsatı sağlayacak. Bu versiyonun mart ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Ayrıca 16 Şubat’ta geliştiricilerin yeni günlüğü yayınlanacak ve savaş sistemi detaylı bir şekilde anlatılacaktır.