Hitman 2 Fragmanı Yeni Jungle Level Gösteriyor

Hitman 2 Fragmanı Yeni Jungle Level Gösteriyor

Hitman 2 Santa Fortuna

Hitman 2 Santa Fortuna

Agent 47‘nin bir sonraki macerası olan Hitman 2, Kasım ayında geliyor ve ölümcül suikastçıyı, önceki oyundaki tüm seviyelerin üzerinde bir dizi yeni bölgeye götürür. Oyuncuların gideceği yeni alanlardan biri de, Columbia ormanlarında yer alan bir köy olan Santa Fortuna’dır ve şimdi yayıncı Warner Bros. Interactive, yeni bir fragmanda yerel bölgeyi daha yakından göstermektedir.

Videoda sergilendiğine göre, Santa Fortuna Kolombiya yağmur ormanlarında bulunan küçük, tenha bir yerleşim yeridir. Tüm görünüşlere göre, köy barışçıldır, ancak karanlık bir sırrı barındırır: aynı zamanda Delgado Karteli‘nin evidir. Kaderin cilvesi gereği, liderlerinin her üçü de şu anda Agent 47’nin devreye girdiği bölgededir.

Oyuncuların kartelin üyelerini öldürmek için çevrelerini akıllıca kullanmaları gerekecektir. Bu seviye, kargaşa alanları, mağaralar ve harabeler ağı da dahil olmak üzere kartelin köşkünü ve çevresini kapsar. Ayrıca, Agent 47’nin Hitman 2’deki repertuarına eklediği yeni numaralarından bazılarını göstermek için mükemmel bir yerdir.

Santa Fortuna, Hitman 2’de yer alan altı yeni alandan biridir. Daha önce de belirtildiği gibi, oyun aynı zamanda Hitman Legacy Pack DLC’nin bir parçası olarak 2016’nın Hitman’inde olan Paris, Sapienza, Marrakesh, Bangkok, Colorado ve Hokkaido’dan altı noktayı geri getirecek. Her dönen harita, Hitman 2’den yeni oyun öğelerini içerecek şekilde güncellenecektir.

Hitman 2, PS4, Xbox One ve PC için 13 Kasım’da piyasaya sürülecek. Oyun standart, Gold ve Collector’s sürümlerinde yayınlanacak. Son ikisi, çeşitli dijital bonusları içerir ve oyunculara oyuna dört gün erken erişim izni verir. Hitman 2’nin herhangi bir sürümünün piyasaya sürülmesinden önce ön sipariş verenler de bağımsız Sniper Assassin moduna anında erişebilecekler.