Hogwarts Legacy’in özel içeriği, PlayStation için diğer platformlarda yazın yayınlanacak.

Hogwarts Legacy’in özel içeriği, PlayStation için diğer platformlarda yazın yayınlanacak.

Hogwarts Legacy ekibinin sosyal medya kanalları aracılığıyla, oyunun PlayStation için özel içeriğinin diğer platformlarla birlikte yaz aylarında diğer tüm platformlar için kullanıma sunulacağını duyurdu. Ayrıca diğer güncellemelerle birlikte geleceğini ifade ettiler.

Tweet’te şu ifadelere yer verildi:

“Hogwarts Legacy’nin yıldönümüne yaklaşırken, topluluğumuza PlayStation için Hogwarts Legacy’nin yaz aylarında diğer platformlarda da özel içeriğinin ve oyunun ek özelliklerinin kullanıma sunulacağını duyurmak istedik. Bu yıl Hogwarts Legacy’de nelerin yeni olduğunu öğrenmek için bizi yakın aylarda takip etmeye devam edin.”

Bu bilgi Hogwarts Legacy’nin resmi profilinde belirtilmiş. PlayStation için özel içeriğin ne zaman yayınlanacağına dair kesin bir tarih bulunmuyor, bu içerik aynı zamanda Hogsmeade’deki bir görevi de içeriyor.

Ancak en ilginç kısım, yeni güncellemelerin ve oyunun yeni özelliklerinin yaklaşmasıyla ilgili. Güncellemeler, mevcut sorunların düzeltilmesi veya var olan bir sistemin optimize edilmesiyle ilgili olabilir. Ancak yeni özellikler daha önemli bir şey olabilir.

Hayranlar yorumlarda quidditch’in eklenip eklenmeyeceğini zaten soruyorlar, ancak bu konuda resmi bir bilgiye sahip değiliz, bu yüzden fazla umutlanmamak en iyisi.