Hokko Life PC’ye Geliyor

Hokko Life PC’ye Geliyor

Animal Crossing’i daha önce duydunuz mu? Nintendo konsolları için özel olarak çıkmış bu oyun, oyuncuların insan benzeri hayvanlarla dolu bir köy sakininin rolünü üstlendiği bir oyun serisi. Oyunda çeşitli işler yapmak, diğer karakterleri tanımak ya da sadece bölgeyi keşfetmek mümkün.

Serinin son oyunu New Horizons, 20 Mart 2020’de sadece Nintendo Switch için yayınlanacak. Nintendo konsolu olmayan bu tür yapımların hayranları bu yıl Animal Crossing’in bir benzerini oynayabilecekleri için şanslı, çünkü Hokko Life 2020 yılında PC’ye gelecek. Kesin yayınlanma tarihi bilinmese de, oyunu Steam’deki istek listenize şu an ekleyebilirsiniz. Bu sayede oyunun çıktığı tarihte bir bildirim alacaksınız. Ayrıca bu oyunun Nintendo’nun serisinden ilham alan ilk oyun olmadığını hatırlatmakta fayda var. Son zamanlarda Steam, Pokemon serisinin bir benzeri olan Temtem tarafından fethedildi.

Hokko Life bizi ev inşa edebileceğimiz (sadece kendimiz için değil), kendi mobilya ve kıyafet tasarımlarımızı yaratabileceğimiz veya gerekli malzemeleri toplayabileceğimiz bir kasabaya götürecek. İlginç aktiviteler arasında balıkçılık ve böcek toplama da olacak. Oyundan bazı ekran görüntülerine aşağıda göz atabilirsiniz.