Hong Kong Katliamı Geliştiricilerinden Yeni Max Payne Tarzı Oyundan Oynanış Videosu Gösterildi

Hong Kong Katliamı Geliştiricilerinden Yeni Max Payne Tarzı Oyundan Oynanış Videosu Gösterildi

Max Payne remakeleri kesinlikle geliştirilmekte, ancak bu diğer geliştiricilerin kendi bullet-time tarzı nişancı oyunlarını yaratmalarına engel olur mu? Evet, Max Payne ve My Friend Pedro’nun bir kombinasyonuna benzeyen yeni ilginç bir proje geliştirilmekte, klasik aksiyon filmleri (örneğin ” The Killer”) tarzında çatışmalarla kendi tarzını yaratacak olan kült film yönetmeni John Woo’dan ve John Wick’ten esinlenerek.

İsimsiz bir birinci şahıs nişancı oyunu, İsveç’te Malmö’de bulunan VRESKI stüdyosu (Hong Kong Massacre) tarafından geliştirilmekte.

Sadece iki kişinin üzerinde çalıştığı oyun için oldukça etkileyici bir video çıktı. VRESKI stüdyosu henüz oyunları hakkında herhangi bir detayı açıklamıyor, Unreal Engine üzerinde geliştirildiği ve yıkılabilir çevre, iki el ile ateş etme, slow motion içeren çatışmalar ve atlamaların olacağını söyledikleri dışında. Oyunun oldukça adrenalin dolu olacağı şimdiden belli. İlk bakışta, oyunun arcade elementlerini ve yoğun çatışmaları bir araya getirdiği görünüyor. Ve çok daha iyi olurdu eğer bu tek kişilik bir macera oyunu olursa, oyuncuların çeşitli mekanlardan geçmesi gerekecektir.

Vreski’nin nişancı oyunu hala çıkış tarihi veya hedeflenen platform listesi olmadan, geliştiriciler 2021’den beri üç yıldan fazla süredir oyunun oynanış fragmanlarını yayınlamaktadır.