Honkai: Star Rail’in yaratıcıları, yaklaşan büyük güncellemeye şık bir fragman sundu.

Honkai: Star Rail’in yaratıcıları, yaklaşan büyük güncellemeye şık bir fragman sundu.

miHoYo’nun özel yayını çerçevesinde, Honkai: Star Rail’in 2.0 sürümünün çıkış tarihi sonunda açıklandı. 6 Şubat’ta çıkacak olan güncelleme, yeni görevlerle Penakonia gezegenini oyuna ekleyecek. Aşağıda sunulan ilk fragmanı izleyin, akılda kalıcı bir şarkıyla ve birkaç yeni karakterin ortaya çıkışıyla.

2.0 sürümü yayınlandıktan sonra oyuna Penakonia adında yeni bir gezegen eklenecek. Oyuncuların maceralarında ziyaret edecekleri bu gezegen, Huzur ve Uyum Ailesi’nin sembolü olan bir renkli megakent ve gerçek hayallerin somutlaştığı bir yer olarak tasvir ediliyor. Ancak pratikte, gezegen, bir zamanlar yıldızlararası dünya Şirketi tarafından yakalanan suçluların bir hapishanesi olarak hizmet veren “Dreams” adlı devasa bir uzay otelidir.

Penakonia’da oyuncuları yeni ve heyecan verici lokasyonlar, sürükleyici görevler, çeşitli düşman türleri ve duvarlarda hareket etme gibi ek oyun mekaniği bekliyor. Ayrıca, Yıldız Avcıları’ndan Sam adında yeni bir patron ortaya çıkacak. Geliştiriciler, bu gezegendeki anlatımın daha özgür, neşeli ve renkli olacağını vurguladılar.

2.0 güncellemesiyle üç yeni karakter eklenecek, başlangıçta Kara Kuğu ile. 5 yıldızlı gizemli ve zarif Belle, Anı Bahçesi’nden bir anı bekçisidir. İskra – “Maskeli Gezginler” grubunun bir üyesi ve 5 yıldızlı Huzur karakteridir, müttefiklerin eleştirel hasarını artırabilir ve beceri puanlarını geri kazanabilir.

Ve son olarak, Mischa – Yıkımın 4 yıldızlı bir karakteri, “Dreams” otelinden bir koridor çocuğudur. Ultisinin hasarı, kullanılan beceri puanlarının miktarına bağlıdır.

2.0 sürümünün en yakın haftalarda PS5, iOS, Android ve PC’de çıkış yapacağını takip edin.