Horizon Forbidden West: Complete Edition’ın PC sürümü 21 Mart’ta çıkacak.

Horizon Forbidden West: Complete Edition’ın PC sürümü 21 Mart’ta çıkacak.

Sony resmi olarak Horizon Forbidden West: Tam Sürüm’ün PC için çıkış tarihini açıkladı. Macera dolu aksiyon oyunu 21 Mart’ta Steam ve Epic Games Store’da yerini alacak. Bu duyuru ile birlikte PC sürümünün ana teknik özelliklerini içeren bir fragman da yayınlandı.

Ön siparişler şu anda mevcut ve aşağıdaki bonus içeriği içermektedir:

Spoiler

  • “Kara Gelgit Kıyafeti” ve “Kara Gelgit Yayı” ekipmanları (yalnızca ön siparişle alınabilir)
  • “Nora Mirası” ekipmanı ve “Nora Mızrağı” (yalnızca PlayStation hesabınızı Steam’e bağlarken alınabilir)
  • Özel iki kıyafet
  • Özel iki silah
  • Cephane ve iksirler içeren oyun içi kaynak seti.
  • Makine parçaları
  • Fotoğraf modu için özel bir duruş ve yüz boyası

Horizon Forbidden West ilk kez 18 Şubat 2022’de PlayStation 5 ve PlayStation 4 için piyasaya sürüldü. İndirilebilir içerik olan Burning Shores’un da bulunduğu tam sürümü 6 Ekim 2023’te PlayStation 5 için piyasaya sürüldü.

Oyuncular, uzak toprakları keşfetmeye, giderek daha da devasa ve ürkütücü makinelerle savaşmaya ve yeni şaşırtıcı kabilelerle karşılaşmaya hazırlanıyor.

PlayStation Blog’un resmi bir gönderisinde bugün doğrulandığı gibi, serinin ikinci oyununun tam sürümü, PlayStation konsollarında bulunmayan, 21:9, 32:9 ve 48:9 Ultrawide çözünürlük, kilidini açılmış kare hızı, artırılmış çözünürlük ve NVIDIA DLSS 3 kare üretimi, AMD FSR ve Intel XeSS desteği, NVIDIA DLAA desteği ve hızlı yükleme için DirectStorage desteği gibi yeni özellikler kazanacak. Son olarak, oyunun PC sürümü, fare ve klavyeyle tamamen özelleştirilebilir kontrol ve DualSense tam desteği sunacak.

Oyun hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, buradan incelememizi okuyabilirsiniz.