Horizon Forbidden West, Geçen Haftanın Steam Satışlarında İlk 40’a Giremedi

Horizon Forbidden West, Geçen Haftanın Steam Satışlarında İlk 40’a Giremedi

Valve, 12-19 Mart tarihleri arasındaki Steam’deki satış sıralamasını yayınladı. Koşulsuz ücretsiz oyunlar da dahil olmak üzere tam liste burada erişilebilir. Sıralama, satılan kopya sayısına göre değil, elde edilen gelirin toplamına göre yapılmıştır.

Steam’de en çok satan projeler listesinde birkaç haftadır lider değişmiyor – hala Helldivers 2. 8 Şubat’ta gerçekleşen çıkıştan neredeyse bir buçuk ay sonra Helldivers 2, günlük büyük bir eş zamanlı oyuncu sayısını çekmeye devam ediyor. Ortalama olarak, Steam’deki projektinin günlük çevrimiçi kullanıcı sayısı 200 bin kişinin üzerinde.

Ardından, harika bir RYO oyunu olan Dragon’s Dogma 2’nin ön satışı geldi, o da kendini iyi hissediyor. Ancak bu listede bu haftanın diğer büyük çıkışı gibi görünen bir şeyi bulamazsınız – Horizon Forbidden West: Complete Edition.

Geçen hafta hala, eski büyük bir PlayStation 5 özel oyununun kesinlikle en iyi 10’da yer alacağına inanıyorduk, ancak her şey çok daha kötü çıktı. Aloy’un yeni maceraları, Steam’deki geçen hağa için en iyi 100 satış listesinde 48. sırayı alabildi.

Bu, oyunun yapımcıları için oldukça üzücü bir gerçek, ancak muhtemelen bu, Steam’de büyük bir indirim olduğu anda ilişkilidir. Bununla birlikte, bu indirim, Capcom’un rol yapma oyununun başarısına engel olmadı. Genel olarak, 21 Mart çıkışını beklememiz ve oyuncu sayısını görmemiz gerekiyor.

  1. Helldivers 2
  2. Dragon’s Dogma 2
  3. Steam Deck
  4. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege
  5. Baldur’s Gate 3
  6. Dead by Daylight
  7. Cyberpunk 2077
  8. EA SPORTS FC 24
  9. Call of Duty: Modern Warfare 3
  10. Red Dead Redemption 2