Horizon: Forbidden West’in Yaratıcıları Oyunculara Teşekkür Etti ve PC’de Çıkış Tarihini Hatırlattı

Horizon: Forbidden West’in Yaratıcıları Oyunculara Teşekkür Etti ve PC’de Çıkış Tarihini Hatırlattı

Horizon: Forbidden West – 18 Şubat 2022’de piyasaya sürülen Sony’nin en büyük yapımlarından biridir. Oyunun piyasaya sürülmesinden bu yana iki yıl geçtiği için, Guerilla stüdyosu, X-profilinde oyunculara desteği için küçük bir mesaj yazdı ve ayrıca oyunun PC’de yakında piyasaya çıkacağını tekrar hatırlattı.

İki yıl önce, PlayStation oyuncuları Aloy’un Yasak Batısı’ndaki yolculuğuna katıldılar! Aloy’un hikayesini yaşamınıza kattığınız için teşekkür ederiz. 21 Mart’ta bu maceranın PC oyuncularına da sunulacağını dört gözle bekliyoruz.

Bu, Guerrilla Games stüdyosundan PC’ye çıkacak başka bir oyun. Horizon: Yasak Batı’nın geçen yıl nisan ayına kadar 8.4 milyon kopya sattığını biliyoruz, bu harika bir sonuç. Oyunun piyasaya çıkışından bir yıl sonra Extra ve Premium PlayStation Plus aboneleri için de erişilebilir hale geldi ve bu da satışlarda bir miktar yavaşlamaya yol açtı. Şimdi PC’de nasıl gideceğini görmek ilginç olacak, çünkü Horizon: Zero Dawn’ın PC’de çok iyi performans gösterdiğini biliyoruz.

PC için çıkış, oyunun aldığı tüm güncellemeleri içerecek. Ayrıca oyuncuların oyunun özelliklerini genişleten Burning Shores genişleme paketini de bulacakları.