Horizon: Zero Dawn 10 Milyon Kopya Sattı

Horizon: Zero Dawn 10 Milyon Kopya Sattı

Horizon Zero Dawn, iki yıl önce bugün başlattı ve o zamanlar oldukça iyi iş çıkardı. Dönüm noktasını kutlayan bir blog yazısında, Guerrilla Games genel müdürü Hermen Hulst, oyunun dünya çapında 10 milyondan fazla kopya sattığını açıkladı.

Horizon Zero Dawn satışları, oyunun piyasaya sürüldükten bir yıl sonra bir DLC alabilmesi için yeterince popülerdi ve Aloy’un haritanın yepyeni bir alanına, en vahşi hayvanların ve avcıların gizlendiği bilinen düşmanca ve donmuş bir dağa erişmesine izin verdi.

 

Genel Müdür Alman Hulst: 

PS4 Pro’da çalıştığını ilk gördüğümde hala hatırlıyorum. “Erken geribildirim, elimizde özel bir şey olduğumuzu söylüyordu, 2019’da oyuncularımızdan günlük takdir mesajları alacağımızdan asla şüphelenmedik.”

dedi.

Keyvei, uzun kızıl saçları ve çilleriyle Aloy görünümüne daha da fazla dikkat çekiyor – eğer bir Horizon Zero Dawn filmi çekilseydi ve oyuncu olmasaydı hayal kırıklığına uğrardım.

 

“Aloy’un yolculuğunu bu kadar çok oyuncuya getirebildiğimiz fikri şaşırtıcı.” Dedi. Hulst, oyunun 10 milyondan fazla kopyasını satarak, ekibin oyuna yaptığı yatırımların, insanların düşüncelerini görerek hareket ettiğini ortaya koydu. Devam filmi mutlaka Aloy’un ana hikayesini takip etmeyebilir, ancak bunun Horizon Zero Dawn evreninde olacağını hayal ediyorum.