Horizon Zero Dawn PS4’te Satış Rekoru Kırdı

Horizon Zero Dawn PS4’te Satış Rekoru Kırdı

Horizon Zero Dawn PS4

Horizon Zero Dawn PS4

Horizon Zero Dawn, bir yıl önce bugün piyasaya çıktığından beri 7,6 milyon kopya satarak dünya çapında şaşırtıcı bir satış gerçekleştirdi. Bu seviyedeki satışlar, Killzone’un yaratıcılarının RPG‘sini bugüne kadar “PS4’teki en başarılı birinci parti franchise lansmanı” yaptı.

Guerrilla Games şirketinin patronu Hermen Hulst, yaptığı açıklamada; “Horizon Zero Dawn için büyük bir heves gösterdik ve lansmana yaklaşırken insanların heyecanlı olduğunu biliyorduk ama bu satışları görmek gerçekten zihin uçurucu” dedi.

Horizon Zero Dawn 28 Şubat 2017’de piyasaya çıkmıştı, şimdi tam bir yaşında. RPG, ilk iki haftada 2,6 milyon adet sattı ve Haziran 2017 itibarıyla 3,4 milyon sattı. Bunlardan 915.000 dijitaldi, ancak bugün fiziksel/dijital karışıklığı konusunda yeni bir güncelleme sağlanmadı.

Bu kilometre taşını kutlamak için Gerilla, Aloy da dahil olmak üzere oyundan karakterler için Horizon Zero Dawn-thened PS4 avatarları dağıtıyor. Fan yapımı Photo Mode çekim özellikli bir PS4 teması da ücretsiz olarak sunulacak; Her iki öğe de 1 Mart’ta satışa sunulacak.

Buna ek olarak Mart ayı boyunca Modern Icons Aloy heykeli PlayStation Gear mağazasından % 25 indirimli alınabilir. Tek yapmanız gereken, ödeme bölümünde “yıldönümü” kodunu girmek.

Kaynak: 1