Housemarque Stüdyosu, Yarın Returnal İle İlgili Bir Duyuru Yapmayı Planlıyor

Housemarque Stüdyosu, Yarın Returnal İle İlgili Bir Duyuru Yapmayı Planlıyor

Housemarque, 2021 yılında Returnal’ı piyasaya sürerek birçok insanın dikkatini çekti ve stüdyonun sonraki projesi, önceki oyunlarından herhangi birine göre daha fazla ilgi çekiyor gibi görünüyor. Geliştiricinin henüz büyük yeni oyunu hakkında ayrıntıları paylaşmaya hazır olmadığı göz önüne alındığında, yakın zamanda Returnal ile ilgili haberlerin ortaya çıkabileceği görünüyor.

Ayrıca bu konuda Housemarque’un kendisi de konuşuyor. Bugün resmi Twitter sayfasında, Returnal’ın ana karakteri Selene’nin bir resmini paylaşarak üzerinde “yarın” yazan bir görsel yayınladı.

Başka herhangi bir bilgi verilmediği için, bu durumla ilgili spekülasyonlar devam etmektedir. Housemarque, yaklaşan bir güncelleme duyuracak mı? Yeni bir genişleme mi geliyor? Yoksa tamamen başka bir şey mi olabilir?

Kesin olarak söyleyebileceğimiz bir şey, bu duyurunun Returnal 2 olmayacağıdır. İçerideki bir stüdyodan sessiz sedasız yapılan büyük bir oyun duyurusu, Sony’nin tarzına uymazken, ayrıca Housemarque zaten bir sonraki projesinin yeni bir IP olacağını doğrulamıştı.