Hunt: Showdown Ne Zaman Çıkacak? – Yayın Tarihi Duyuruldu

Hunt: Showdown Ne Zaman Çıkacak? – Yayın Tarihi Duyuruldu

Hunt: Showdown Çıkış Tarihi

Hunt: Showdown Çıkış Tarihi

Crytek bugün çok oyunculu ödül avı oyunu Hunt: Showdown’ın bu yıl içinde üç büyük platformda tam sürümde yayınlanacağını duyurur. Bilgisayar ve Xbox için Hunt: Showdown, 27 Ağustos’ta 39.99 Euro/Dolar ücretli olarak yayınlanacaktır. Bu esnada PlayStation oyuncuları çevrimiçi oyunun tam sürümüne sonbahar aylarında erişebilecekler. Dijital yayınların yanında Crytek, dünya çapında Hunt:Showdown’ın kutulu versiyonlarını satışa sunmak için Koch Media ile iş birliği içindedir.

Hunt: Showdown, Şubat 2018’de Steam’de Erken Erişim’de ve Mayıs 2019’da Xbox Oyun Önizleme’de yayınlanmıştır. İki platform da Hunt takımının, oyuncuların geri dönüşlerini inceleyip oyunun gelişim sürecine katkıda bulunmasını sağlayan, topluluk tarafından şekillendirilmiş eşsiz gelişim sürecini öne çıkarmasına izin vermiştir. Şubat 2018’deki ilk yayınından beri, Hunt’a yeni bir baş düşman, yeni bir harita, yeni saatler, yeni yapay zeka, Tez Av ve ondan fazla silah içeren neredeyse 20 güncelleme ve yama yapılmıştır.

Hunt Baş Yapımcısı Fatih Özbayram: “Bu kadar tutkulu bir topluluk ile birlikte oyun geliştirmek oldukça ödüllendirici olmuştur. Bu sürecin bize yeni yollar sunmasının yanında, bize gerçekten elimizdeki her şeyi Hunt’a adamamız konusunda ilham kaynağı olmuştur. Artık tam sürüm için vakit geldi ve bundan daha heyecanlı olamayız. Bu topluluğun bize verdiği desteği unutmayacağız.”

Bu sadık topluluğa teşekkür etmek amacıyla, Hunt’ı Erken Erişim sürecinde satın alan herkes, efsanevi bir silah kaplamasına sahip olacaktır.

Bu esnada oyunun fiziksel kopyasına sahip olmak isteyen oyuncular için, Koch Media tarafından PC, Xbox ve PS4 için Hunt: Showdown fiziksel dağıtımı yapılacaktır.

Koch Media’nın Pazarlama Başkanı Stephan Schmidt: “Bu mükemmel çok oyunculu oyun  için Crytek ile güçlerimizi birleştirmek, Koch Media ailesindeki herkes için oldukça heyecanlıydı. Crytek takımının geçmişte FPS tarzında kendini kanıtladığı performansı ve çok oyunculu oyunlara özel yaklaşımı, Hunt’ın sadece geniş programımıza mükemmel bir şekilde uymadığı, aynı zamanda piyasada yeni fikirlere olan ihtiyacı da karşıladığı konusunda bize güven kazandırdı. Takımın ilk yayın tarihinden itibaren toplulukla uyumlu bir şekilde çalışması, global Koch Media takımlarının motivasyonunu oldukça arttırdı. Bu nedenle bu ürünü, piyasadaki tüm tecrübemizle birlikte destekleyeceğiz.”

Yaklaşan yayın tarihi, yeni içerikler ve oynanış için, Hunt: Showdown’a Discord, Facebook, Twitter, Instagram, veya resmi web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.