Hunt: Showdown Videosu Çok Beklenen İkinci Haritayı Anlatıyor

Hunt: Showdown Videosu Çok Beklenen İkinci Haritayı Anlatıyor

Hunt: Showdown Harita

Hunt: Showdown Harita

E3 2017’de Crytek’in en son yapısı gösterildikten sonra Hunt: Showdown için eleştirmenler sadece inanılmaz demişlerdi. Çok oyunculu hayatta kalma oyunu o zamandan bu yana bazı yollardan geçti. Sadece bu yıl içinde optimizasyon, eşleştirme ve performans geliştirdi. Bugün, ikinci ve çok beklenen haritasına özel video sunuldu. Lawson Delta‘ya hoş geldiniz.

Hunt: Showdown Lawson Delta

İç Savaş sonrası Louisiana’da yer alan geliştirici Crytek, bu ayki TwitchCon’da ilk kez oynanabilir yeni arenada daha fazla ortaya çıkacağını söyledi. Geliştirici ayrıca haritanın 26-28 Ekim tarihleri arasında San Jose, Kaliforniya’da olan “etkinlikten kısa bir süre sonra aktif” olmaya başlayacağını söyledi.

Ne yazık ki, şu anda bunun ötesine bir şeyler söylemek için fazla bilgi yok. Ama TwitchCon’da tüm detaylar elde edilecektir ve zaten Kasım ayı yaklaşıyor. Ama oynayan eleştirmenlerin söylediklerine bakılırsa bizleri tatmin edeceği kesin gibi görünüyor.

DayZ veya Playerunknown’s Battlegrounds oynamış olan herkes hayatta kalma oyunlarının çoğu zaman oldukça gergin olduğunu söyleyebilir. Fakat Hunt: Showdown’un aydınlatması ve boğucu çürümüş bataklığı çarpıcıdır.